2013-04-11 16:51:05
Φωτογραφία για Νίκος Νικολόπουλ​ος: Tώρα όλοι βλέπουν τα καταστροφικά αποτελέσματα, αλλά συνεχίζουν το ...έργο τους!‏
"Oι βολεμένοι, οι ημέτεροι των υποτελών της τρόικας, προκαλούν τον εξαθλιωμένο φορολογούμενο πολίτη, με νέους διορισμούς ακριβομισθοδοτούμενων στην ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς παρακολουθούμε άναυδοι την ίδρυση νέων πολυδάπανων Γενικών Γραμματειών, στο Πρωθυπουργικό γραφείο και στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Για παράδειγμα την ώρα που κόβουν μισθούς, συντάξεις, πολυτεκνικά και αναπηρικά επιδόματα, φάρμακα κ.α. διορίζουν στην ΟΠΑΠ Α.Ε. τον κ. Κ. Λουρόπουλο με συνολικές μηνιαίες αποδοχές 23.000 ευρώ, καθώς και μέλη στο Δ.Σ. με 10.000 ευρώ.

Από αυτούς τρεις είναι της Ν.Δ., δύο είναι του ΠΑΣΟΚ και ένας της ΔΗΜΑΡ.

Α, όλα κ' όλα μεταξύ κατεργαρέων δικαιοσύνη στο μοίρασμα των ''λαφύρων'' της εξουσίας.

Και όλα ταύτα ενώ ο Πρωθυπουργός και οι τρείς αρχηγοί, αποφάσισαν πάλι προχτές να συνεχίσουν να δίνουν στον λαό και στην οικονομία, το ίδιο «πικρό φάρμακο» που έγινε «θανατηφόρο φαρμάκι.


Μέτρα που ανατροφοδοτούν την ύφεση και προκαλούν πόνο, αίμα και δάκρυα στους πολλούς.

Στην τρικομματική κυβερνητική κοινοπραξία, αυτά δεν έχουν σημασία αρκεί να συνεχίζουν να βολεύουν τα δικά τους παιδιά, έχοντας συμφωνήσει και στην ξετσίπωτη ηθική της δίκαιης μοιρασιάς 6-4-2...»

Οι εντολές της τρόικας Εξωτερικού εξακολουθούν να θεωρούνται από τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη ότι είναι δεσμευτικές. Δυστυχώς ακόμα και τώρα που όλοι βλέπουν τα καταστροφικά αποτελέσματα, παρ' ότι όλοι μιλούν ότι το πρόγραμμα εξυγίανσης της Ελληνικής Οικονομίας, είναι λάθος και δεν φέρνει τα αναμενόμενα.

Σας θυμίζω ότι η έκθεση Μπλανσάρ, κάνει λόγο για λάθος, στο πρόγραμμα λιτότητας της χώρας μας. Τόσο ο κ. Μπλανσάρ όσο όμως και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρ. Λαγκάρντ, έχουν μιλήσει εκτενώς γι' αυτό το θέμα. Δυστυχώς ομολογούν πως δεν συνυπολογίσει την επίπτωση των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής στην συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας!"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ