2013-04-11 16:45:11
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... «ΧΡΥΣΩΝΕΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!
Άπαντες στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του 10ου Τσάμπιονς Λιγκ στην Ιστορία του συλλόγου, κάτι που φάνηκε από την κίνηση του Φλορεντίνο Πέρεθ να... "χρυσώσει" τους παίκτες εφόσον σηκώσουν την κούπα στο Λονδίνο.

Όπως αποκάλυψε δημοσίευμα την Τετάρτη, στο οποίο κάνει αναφορά το "pamesports.gr", σε δείπνο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου παρουσία των τριών αρχηγών της ομάδας ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου υποσχέθηκε πριμ 520.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, αν καταφέρουν να επιστρέψουν από το Λονδίνο με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης ο πρόεδρος της Ρεάλ έχει τάξει πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ισπανίας με το ποσό να ανέρχεται σε 180.000 ευρώ ανά παίκτη.

Όπως είναι γνωστό ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ θα βάλει στα ταμεία περίπου στα 65 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής η Μάλαγα είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα χρήματα στη διοργάνωση, με κέρδη που φτάνουν τα 26.000.000 ευρώ ενώ στη σχετική λίστα ακολουθούν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης με κέρδη 24 και 23 εκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ