2013-04-06 12:45:09
Φωτογραφία για Jessica Alba: Ένα από τα πιο hot κορμιά του Hollywood κάνει τα πρώτα του μπάνια
Η 31χρονη σταρ φόρεσε το αθλητικό, αλλά σέξι μπικίνι της και απόλαυσε μερικές στιγμές με τον σύζυγό της Cash Warren στην παραλία του St. Barts στην Καραϊβική την Τρίτη (02/04), θέλοντας να αποκτήσει από νωρίς το μαύρισμα του καλοκαιριού.

Αφού έκανε μερικές βουτιές στη θάλασσα μαζί με τον Cash Warren, έκανε την ηλιοθεραπεία της, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο της. Όσοι βρέθηκαν εκεί γύρω πάντως, είχαν σίγουρα την καλύτερη θέα. Και όχι, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μιλάμε για το φυσικό τοπίο.

Αν σκεφτείς πάντως το γενικότερο healthy living της ηθοποιού, το γραμμωμένο σώμα της δε θα σου κάνει και τόση εντύπωση. Η 32χρονη μητέρα δυο κοριτσιών, της Honor και της Heaven, είναι φανατική των βιολογικών προϊόντων, αποφεύγει τα junk food, τα τυριά, τα συσκευασμένα, το αλάτι και τη ζάχαρη και προτιμάει να τρώει σαλάτες και φρούτα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε σε πρόσφατη φωτογράφησή της για το γυναικείου περιοδικού "Glamour"της βρετανικής έκδοσης, εκτός από ηθοποιός, η Jessica Alba αποφάσισε τον τελευταίο χρόνο να γίνει και επιχειρηματίας, ιδρύοντας την εταιρεία Honest Company, δημιουργώντας το site Honest.com και εκδίδοντας το βιβλίο "The Honest Life: Living Naturally and True to You", ένα βιβλίο με συμβουλές για το πώς να ζήσουμε μία ζωή φιλική προς το περιβάλλον και απαλλαγμένη από τα τοξικά.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ