2013-04-06 12:42:35
Φωτογραφία για Από τον Γενάρη θέλει τον Νίνη στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
Τι έγινε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κίνηση απόκτησης του 23χρονου μεσοεπιθετικού από την Πάρμα Σωτήρη Νίνη.

Το όνομα του Σωτήρη Νίνη ήρθε στο προσκήνιο, ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ εν όψει καλοκαιριού, τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν είναι τωρινό. Η περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού είχε απασχολήσει και πάλι τον περασμένο Γενάρη, όμως, ο Νίνης ήταν αυτός που ξέκοψε κάθε πιθανότητα να κάνει επαφή ο "Δικέφαλος" με την Πάρμα.

Πίστευε ότι θα έπαιρνε στην πορεία περισσότερες ευκαιρίες να παίξει στην ενδεκάδα, ενώ το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 προβλέπει και πολύ αξιόλογες ετήσιες απολαβές (πάνω από μισό εκατομμύριο).

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε ο Έλληνας διεθνής και η περίπτωση μετακόμισης στην Τούμπα αντιμετωπίζεται με περισσότερη θετική διάθεση από την πλευρά του.

Προς το παρόν, πάντως, η Πάρμα διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση (κυρίως προς τη Ρούμπιν Καζάν που εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον να αποκτήσει με μεταγραφή το Νίνη) ότι ο παίκτης δεν πωλείται, κανείς, όμως, δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το καλοκαίρι αν ο παίκτης εξακολουθεί και είναι δυσαρεστημένος από το ρόλο του στην ιταλική ομάδα.    

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ