2013-04-05 23:00:47
Φωτογραφία για Ποιος διεθνής ποδοσφαιριστής έμαθε -μετά από τεστ DNA- ότι το παιδί δεν είναι δικό του
Μπορεί στα τέλη Φεβρουαρίου να γιόρταζε τη γέννηση του γιου του, τώρα, όμως, ενάμιση μήνα μετά είναι ήδη χωρισμένος και... χωρίς παιδί.

Ο λόγος για τον διεθνή επιθετικό Ζερμέν Ντεφόε ο οποίος, σύμφωνα με την Espresso, έμαθε ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο η πρώην -πλέον- αγαπημένη του Αν Μαρί Μουρ δεν είναι δικό του.

Ντεφόε και Μουρ είχαν μια σύντομη σχέση. Στην πορεία της η κοπέλα έμεινε έγκυος και ο διεθνής επιθετικός θεώρησε ότι το παιδί είναι δικό του.

Η Μουρ έφερε στα τέλη Φεβρουαρίου στον κόσμο το γιο της. Ο Ντεφόε τότε δήλωνε ευλογημένος. «Εχω έναν γιο πια, οπότε θα παλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποτελέσω υπόδειγμα για εκείνον. Περνάω χρόνο μαζί του, τον ταΐζω, τον βάζω για ύπνο, του αλλάζω τις πάνες. Κάνω ό,τι χρειάζεται. Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι απίστευτη εμπειρία. Αλλάζει όλη τη ζωή σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι. Νιώθω ευλογημένος».

Ενάμιση μήνα μετά οι εκπρόσωποι του Ντεφόε ανακοίνωσαν ότι το τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε έδειξαν ότι το παιδί δεν είναι δικό του.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ