2013-04-05 22:54:56
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ταχύτητα και γκολ θέλει ο Μίτσελ από τις μεταγραφές του καλοκαιριού
Πέρα από την ταχύτητα στη σκέψη και στα πόδια, ο Μίτσελ θέλει ο δημιουργικός χαφ και ο ακραίος επιθετικός που θα αποκτηθούν να «πατάνε» στην αντίπαλη περιοχή και επιπλέον να έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Ετοιμασίες του Ολυμπιακού για τη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

«Σκανάρει» την ισπανική αγορά, περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε κάποιες ομάδες και μετά να «επέμβει». Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Πριμέρα και τη Σεγκούντα Ντιβισιόν, ωστόσο, σε κάποιες χρειάζεται υπομονή και ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Μάιο.

Ωστόσο, ένα από τα στοιχεία στα οποία δίνει έμφαση ο Μίτσελ για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτηθούν, εκτός από την ποιότητα και την ταχύτητα, είναι ότι τουλάχιστον ο επιτελικός μέσος και ο ακραίος επιθετικός να «έχουν» το γκολ. Ο Ισπανός δεν θέλει να πέφτει όλο το βάρος στις πλάτες του Τζεμπούρ ή του Μήτρογλου (έχουν πετύχει συνολικά 28 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Πάντελιτς μόλις 1, όμως αγωνίστηκε ελάχιστα), αλλά να μπορεί ο Ολυμπιακός να απειλεί και με άλλους ποδοσφαιριστές.


Την τρέχουσα περίοδο σχεδόν τα μισά γκολ έχουν επιτευχθεί από στημένες φάσεις, που είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα, αλλά ο 50χρονος κόουτς θέλει την επόμενη σεζόν, όπου θα εφαρμόσει το δικό του πλάνο, να έχει όσο το δυνατό περισσότερο παίκτες με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Διαβάστε ειδικά για τον Ολυμπιακό στο Redplanet.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πέρυσι 20 γκολ από τον Μιραλάς, που έπαιζε κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μέχρι σήμερα οι ακραίοι επιθετικοί Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης και (όσο διάστημα αγωνίστηκε) ο Πίνο, έχουν πετύχει συνολικά 7.

Όσο για τους κεντρικούς μέσους, τόσο πέρυσι όσο και φέτος η συνεισφορά τους στα γκολ ήταν μικρή. Την τρέχουσα σεζόν, οι Μασάντο, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Φουστέρ έχουν σκοράρει συνολικά μόλις 7 φορές στο πρωτάθλημα. Περισσότερα γκολ έχουν πετύχει οι αμυντικοί, παρά οι χαφ Η φιέστα για το 40o πρωτάθλημα

Στο μεταξύ, από τον Ολυμπιακό κάνουν ήδη το σχεδιασμό τους για τη φιέστα για την κατάκτηση του 40 πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, που έχει προγραμματιστεί  να διεξαχθεί μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο στις 21 Απριλίου, όπου θα γίνει και η απονομή του τροπαίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (8/4, 18:00), «όλες τις δράσεις  των τελευταίων ημερών πριν από την ιστορική εφετινή γιορτή», Ακόμη, όπως όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», οι ιθύνοντες της ομάδας «θα παρουσιάσουν επίσημα το επετειακό λογότυπο του Ολυμπιακού μας, εμπνευσμένο τεράστιο μέγεθος του συλλόγου μας και το σπουδαίο επίτευγμα, της κατάκτησης του 40 πρωταθλήματος, σε μία ιστορία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις!».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ