2013-04-05 04:56:03
Φωτογραφία για Dark Places: Εκεί όπου η Charlize Theron θα συναντήσει την 16χρονη Chloë Moretz
Μπορεί το όνομα της εκρηκτικής Charlize Theron να έχει "κλειδώσει" για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του... μυθιστορήματος του Gillian Flynn, "Dark Places", αλλά η παραγωγή αναζητά ακόμα συμπρωταγωνιστές, με πρώτη και καλύτερη στη λίστα την 16χρονη Chloë Grace Moretz, που θα τη δούμε σύντομα στην Carrie.

Στο ρόλο της Libby Day θα απολαύσουμε την Charlize Theron, η οποία θα υποδυθεί τη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει δολοφονηθεί βάναυσα κάτω από περίεργες συνθήκες που θυμίζουν σατανιστική τελετή. Στο δικαστήριο η Libby κατηγορεί τον αδερφό της Ben ως ένοχο και η υπόθεση κλείνει εκεί μέχρι που, 25 χρόνια μετά, μια ομάδα που ερευνά παθιασμένα ανεξιχνίαστες υποθέσεις ανοίγει ξανά το φάκελο και καλεί τη Libby να συνεργαστεί για να ρίξουν μαζί φως στις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης, υπό το πρίσμα νέων ευρημάτων.

Όσο για την Chloë, αν τελικά δεχτεί να συμμετάσχει στην ταινία, θα αναλάβει το ρόλο της Diondra.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του ενδιαφέροντος θρίλερ έχει αναλάβει ο Gilles Paquet-Brenner, που έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν τα "Elle s' appelait Sarah" (2010) και "Les jolies choses" (2001), ενώ την υποστήριξη του φιλμ έχει αναλάβει η Exclusive Media. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ