2013-04-05 04:42:32
Φωτογραφία για Ο Σάια ΛαΜπαφ κατηγορεί τον Άλεκ Μπόλντγουιν πως τον έδιωξε από το Μπρόντγουεϊ
Ο Σάια ΛαΜπαφ κατηγορεί των Άλεκ Μπόλντγουιν πως ευθύνεται για την απόλυσή του από τη θεατρική παράσταση Orphans. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Transformers απομακρύνθηκε από την παράσταση του Μπρόντγουεϊ, εξαιτίας “καλλιτεχνικών διαφορών”, λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξή της, και παραδέχθηκε πως εκείνος και ο συμπρωταγωνιστής του (Μπόλντγουιν) δεν ταυτίζονταν ως άντρες.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο 26χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Μπόλντγουιν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνσή του από το θεατρικό, και δήλωσε: “Είμαι αρκετά παθιασμένος και αυθόρμητος ως άνθρωπος και ηθοποιός, και ο Άλεκ είναι επίσης ένας παθιασμένος άνθρωπος. Και θεωρώ πως, τέτοια επίπεδα αυθορμητισμού ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, οδηγούν πολλές φορές σε… πυροτεχνήματα”.

Στη συνέχεια, ο αστέρας του Χόλυγουντ επεσήμανε ότι: “Εγώ και ο Άλεκ είχαμε έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση, κατά τη διάρκεια των προβών, όχι σαν καλλιτέχνες, αλλά σαν άντρες”.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το πως τελικά απολύθηκε ο ΛαΜπαφ από το καστ της παράστασης, ο 26χρονος αποκρίθηκε: “Πιστεύω ότι ο Άλεκ πήγε στους παραγωγούς και τους είπε ότι δεν αντέχει άλλο να δουλεύει μαζί μου. Και, επειδή είναι ένας σπουδαίος και έμπειρος ηθοποιός, εκείνοι έκαναν αμέσως αυτό που τους είπε”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ