2013-04-04 16:27:05
Φωτογραφία για Μπορεί να βελτιωθεί η υγεία του Tόμας Πρωτόπαπα αλλά μετά από αρκετούς μήνες
Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ, η αναμονή θα είναι μακρά, ανέφερε ακόμα μία φορά ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, τονίζοντας πως ο νεαρός 26χρονος ηθοποιός είναι εν ζωή, ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό.

Σύμφωνα με το layout.gr, ο θείος του όμορφου ηθοποιού εξομολογήθηκε «πως ότι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει. Η κατάσταση είναι δύσκολη… Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή κι αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του».

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα, ο Τόμας Πρωτόπαπας που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από το σήριαλ «Βασιλιάδες», δεν έχει παρουσιάσει θετικά σημάδια εκτός του ότι η πίεση του εγκεφάλου του μειώθηκε σε σημαντικό ποσοστό.

«Μπαίνει σε μία μακρά αναμονή και μπορεί να έχουμε νέα, που θα είναι πολύ καλύτερα, μετά από αρκετούς μήνες», συνεχίζει ο Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του ηθοποιού ξεκαθαρίζοντας πως ο Τόμας είναι απαραίτητο να μείνει διασωληνωμένος και συνδεδεμένος στα μηχανήματα. «Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα», προσθέτει.

Τέλος, ο θείος του ηθοποιού ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν ο Τόμας Πρωτόπαπας θα παραμείνει στην Εντατική του ΚΑΤ.

«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει σε δύο εβδομάδες, αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν συντρέχει λόγος μετακίνησής του».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Λόμπι της Ελλάδας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Λόμπι της Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ