2013-04-04 09:53:33
Φωτογραφία για «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Κομβικά για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού είναι τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις νεότερες πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Μίτσελ θέλει να... σκανάρει ξανά τους παίκτες του υπάρχοντος δυναμικού του Ολυμπιακού στους επικείμενους αγώνες με τον Πλατανιά στα Χανιά και ιδίως με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (που θα αποτελέσει και ένα πολύ δυνατό τεστ με μεγάλες απαιτήσεις για όλους).

Μετά τις 14 Απριλίου οπότε και είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τους "πράσινους" θα γίνει η προβλεπόμενη και κομβική μεταγραφική σύσκεψη κορυφής στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ όπου θα ξεκαθαριστούν και πολλά πράγματα για το ρόστερ του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο δε πως στο Λιμάνι έλεγαν την Τετάρτη πως δεν ακόμα δεν υφίσταται κάτι το ουσιαστικό από μεταγραφικής πλευράς, πως υπάρχει ακόμα δρόμος και ότι θα γίνουν οι κινήσεις που θέλει ο Μίτσελ Σε αυτήν τη σύσκεψη λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει τις τελικές του εισηγήσεις. Θα λάβουν μέρος οι κ.κ. Βρέντζος, Κοβάσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο με τους δύο τελευταίους να έχουν τις δικές τους προτάσεις από την αναζήτηση που έχουν κάνει σε Ισπανία, Πορτογαλία, Σερβία, Ιταλία και σε άλλες χώρες.


Φυσικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφικές υποθέσεις θα τις έχει ο Μίτσελ. Πάντως ο Ισπανός τεχνικός είχε -όπως προέκυπτε από πληροφόρηση του δημοσιεύματος αργά το βράδυ- μία κουβέντα περί μεταγραφών με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς την Τετάρτη στο Ρέντη. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και ακόμα και νέα ονόματα με καινούρια ταξίδια να έρχονται καθ' οδόν, όμως τελικές αποφάσεις για μεταγραφές δεν υπάρχουν ακόμα. Είναι λοιπόν σαφές πως μέσα στο επόμενες 10 με 15 μέρες θα έρθουν τα νεότερα για το... μέτωπο των νέων προσθηκών στους πρωταθλητές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ