2013-04-03 23:16:09
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οι Γιάννης Βρέντζος και Σάββας Θεοδωρίδης έδωσαν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το "παρών" σε εκδήλωση για τον «Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά», όπου τάχθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Ανατολάκη, που είναι επικεφαλής του και διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΣ Πειραιά.

Οι δηλώσεις τους Γιάννης Βρέντζος: «Είμαστε δίπλα στον Γιώργο Ανατολάκη. Είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε την οικογένεια του Ολυμπιακού και το ποδόσφαιρο. Έχει βοηθήσει την ομάδα σε δύσκολες περιόδους. Εμείς είμαστε πλάι του. Με την αγάπη που έχει θα βοηθήσει το πειραϊκό ποδόσφαιρο».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Είναι ένα δικό μας παιδί. Θυμάμαι που έλεγα ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανέβει χωρίς τον Γιώργο Ανατολάκη στην Θεσσαλονίκη. Το έλεγα αυτό γιατί είναι λιοντάρι. Θα είμαστε κοντά του».

Γιώργος Ανατολάκης: «Σε αυτό το γήπεδο έχω ζήσει πολλές χαρές. Έχω τιμήσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ωστόσο η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα συγκινητική για μένα. Όταν έμαθα ότι εδώ βρίσκονται 73 σωματεία αυτό με γεμίζει μεγάλη ευθύνη. Υπόσχομαι ότι θα πολεμήσω για το πειραϊκό ποδόσφαιρο. Πάμε όλοι μαζί για έναν άλλο Πειραιά. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που είναι κοντά μου από την πρώτη στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ