2013-04-03 23:05:46
Φωτογραφία για Οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου
Πρέπει να περάσουμε προοδευτικά, με κάποιο αφορολόγητο όριο, από το ΕΕΤΗΔΕ στον ενιαίο φόρο ακινήτων και αυτή είναι... η θέση με την οποία θα διαπραγματευτούμε με την τρόικα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.

Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε πως «ο μηχανισμός είσπραξης του ενιαίου φόρου ακινήτων θα είναι, για το 2013, η ΔΕΗ για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνεις και για τα άλλα που θα προστεθούν θα υπάρχει ο μηχανισμός των εφοριών και το 2014 θα μεταφερθεί όλο αυτό στην ολήρη και ολοκληρωμένη του μορφή στις εφορίες, χωρίς τη ΔΕΗ».

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθούνοι συζητήσεις το ταχύτερο γιατί πρέπει η κοινωνία να προστατευτεί μέσα σε μια Ευρώπη που είναι «νευρική για τον εαυτό της».

Το ΠΑΣΟΚ, συνέχισε, θεωρεί ότι έχει μια ευθύνη να λειτουργεί ως εγγυητής της σταθερότητας συμπληρώνοντας πως «μπορούμε να δεχτούμε πιέσεις μέχρι ενός σημείου».

Όσον αφορά σενάρια ανασχηματισμού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «αστείο» και «προσβλητικό» να τίθεται θέμα δικής του συμμετοχής στην κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ