2013-04-02 08:36:24
Φωτογραφία για Μίτσελ: «Σταθήκαμε αρκετά καλά»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του είχε καλή παρουσία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, παρά το στείρο 0-0 στο φινάλε του ντέρμπι Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Τι γεύση σας αφήνει το ματς και η εικόνα της ομάδας σήμερα;

«Ήταν ένα όμορφο ματς, σαν παιχνίδι μου άρεσε. Ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί αρκετά μέσα στη σεζόν, ίσως σαν αποτέλεσμα όχι τόσο δίκαιο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, για ένα γκολ, όταν λείπει γκολ, φαίνεται ότι λείπουν πολύ περισσότερα. Στα πρώτα τριάντα λεπτά πολύ καλοί με αρκετά καλά κατεβάσματα, ειδικά από Βλαχοδήμο, με κατοχή μπάλας».

Απέναντι σε μια άμυνα που είχε δυο παίκτες άνω των 35 ετών, ο Ολυμπιακός δεν έκανε μια φάση μέσα στη μεγάλη περιοχή…

«Στο τελείωμα των φάσεων δεν είχαμε επιτυχία, αυτό δεν έχει να κάνει με τους αντιπάλους, αλλά με δική μας έλλειψη επιτυχίας, μας έλειπε το γκολ, δεν μπορούμε να μιλάμε άσχημα για αντιπάλους, όπως ο Κατσουράνης που είναι ένας από τους διεθνείς παίκτες της Ελλάδας
. Αν έπρεπε να μιλήσουμε για την άμυνα του αντιπάλου, αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, αυτοί ήμαστσαν εμείς που είχαμε περισσότερες λύσεις. Και όπως έχω πει από την Παρασκευή δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία, γιατί είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, αν και εκείνοι είχαν μόνον μία τελική φάση, ένα μακρινό σουτ. Συγνώμη, που μου άρεσε το παιχνίδι».

Γιατί ο Αμπντούν δεν έπαιζε στα άκρα και συνέκλινε στο κέντρο;

«Αυτή ήταν η ιδέα για το ματς, έπαιζε καλύτερα στα πρώτα τριάντα λεπτά που έπαιζε πιο μέσα, θέλαμε να παίξουμε περισσότερο με Βλαχοδήμο και με Χολέβας, δεν έφταιγε αυτό, αυτό που έλειπε ήταν το γκολ»

Σας φάνηκε να μην έχει η ομάδα δυνάμεις ή διάθεση προς το τέλος;

«Χωρίς διάθεση δεν είδα κανέναν, στα τελευταία είκοσι λεπτά ματς είχαμε πολύ έντονο ρυθμό, είχαμε κατοχή μπάλας κι ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε αρκετές φορές στα τελευταία λεπτά. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να πιέσουμε τον αντίπαλο, είναι λογικό να υπάρχει κούραση, σε καμία περίπτωση δεν τους είδαμε χωρίς όρεξη».

Σε τέτοια ματς περιμένει από κάποιους να πάρουν ομάδα στην πλάτη τους;

«Βλέπω μία απογοήτευση από πλευράς σας για το 0-0, αλλά πρώτη φορά είχαμε απέναντι καλή ομάδα, ίσως η μοναδική που έχουμε αντιμετωπίσει. Η ομάδα στάθηκε αρκετά καλά, δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά ήμασταν καλοί, καλύτεροι από ότι ήμασταν στην Κέρκυρα. Γι’ αυτό όμως δεν με ρωτήσατε. Παίξαμε επιθετικά, στο ξεκίνημα, με βάθος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά στημένος και οργανωμένος αμυντικά, δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει, δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καμία στιγμή του παιχνιδιού. Κι εμένα μου αρέσει κάθε Κυριακή να κερδίζουμε και με έξι γκολ, αλλά δεν θα έδινε αξία στο πρωτάθλημα αυτό. Πρέπει να υπάρχουν κι άλλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Αστέρα».

Εν όψει ενός πιθανού τελικού με ΠΑΟΚ, από το σημερινό ματς τι θα κρατούσε;

«Με όλο το σεβασμό στον Αστέρα ήταν αυτό που έλεγα στους παίκτες όλη την εβδομάδα. Να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, να σκεφτόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ βελτιωμένος από την αρχή του πρωταθλήματος και μπορεί να τον αντιμετωπίσουμε και στον τελικό Κυπέλλου. Είναι ανταγωνιστική ομάδα και είναι πολύ καλό να βλέπουμε κι άλλες τέτοιες ομάδες».
 onsports
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ