2013-04-02 08:33:20
Φωτογραφία για Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη χώρα για τους αδίστακτους δολοφόνους
Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την αστυνομία της χώρας για τον εντοπισμό του λευκού βαν τύπου τρανσπόρτερ το οποίο εικάζεται πως το έχουν κλέψει οι δραπέτες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια. Το συγκεκριμένο όχημα ανήκει σε κάτοικο της περιοχής που διατηρεί γραφείο τελετών.

Αρχικά οι δράστες προσπάθησαν να πάρουν την νεκροφόρα. Δεν είχε βενζίνη, όμως, και λίγα μέτρα μακρύτερα έμειναν από καύσιμα. Επέστρεψαν πίσω στο γραφείο τελετών και πήραν το κλειστό λευκό φορτηγάκι Φολκσβάγκεν Τρανσπόρτερ, που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης για την αρχική μεταφορά των νεκρών. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου είχε αφήσει τα κλειδιά στις μίζες και των δύο οχημάτων.

Το συγκεκριμένο όχημα κλάπηκε μεταξύ 10 χθες βράδυ έως και 5 σήμερα το απόγευμα, από τον Άσσο Κορινθίας. Ο αριθμός κυκλοφορίας του είναι ΚΡΕ 7760.

Τα στοιχεία του συγκεκριμένου οχήματος έχουν διαβιβαστεί σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας με επισήμανσεις προσεκτικής προσέγγισης και ελέγχου από τους αστυνομικούς. Πληροφορίες ανέφεραν ότι εντοπίστηκε ανά διαστήματα σε Θεσσαλονίκη αλλά και στην γέφυρα Καλυφτάκη στην Αθήνα, χωρίς αυτές να επιβεβαιώνονται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ