2013-04-02 08:30:03
Φωτογραφία για «Θέμα» με Τσιώλη και... ξένος
Σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός και ο Σάκης Τσιώλης παραμένει όπως φαίνεται ψηλά στη λίστα. Επαφές και με ξένο Νέο και φιλόδοξο τεχνικό ψάχνουν οι «πράσινοι» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα έχει δείξει παράλληλα και έργο στις ομάδες όπου δούλεψε. Σχετικά με το κασέ του, φαίνεται ότι δεν θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ και ήδη στο Τριφύλλι έχουν φτιάξει μία λίστα με τους υποψήφιους.

Μπορεί μάλιστα να διέψευδαν πρόσφατα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ότι υπάρχει θέμα Τσιώλη, ωστόσο ο τεχνικός του Αστέρας Τρίπολης παραμένει στο προσκήνιο σύμφωνα με την «Sportday» και η περίπτωσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει ως το τέλος του μήνα. Μέχρι τότε άλλωστε φέρεται να έχει δώσει διορία ο προπονητής των Αρκάδων για να λάβει απάντηση, αφού ήδη του έχει διαμηνυθεί το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα όμως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή και με προπονητή από το εξωτερικό, επιδιώκοντας να έχουν σύντομα κάποια αποτελέσματα, ώστε να ξεκινήσει έπειτα και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν σκέψεις για τον Γιώργο Δώνη, αλλά μόνο στην περίπτωση που έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προχωρήσει η περίπτωσή του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ