2013-04-01 20:36:29
Φωτογραφία για ΣΩΤΗΡΧΟΣ : ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ως μια νίκη που αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, χαρακτήρισε την επιτυχία των ερυθρόλευκων επί της ΑΕΚ ο Τέλης Σωτήρχος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αρχικά μίλησε για την είσοδο των Τέζα και Λούκοβιτς τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η αλλαγή με την είσοδο των Τέζα και Λούκοβιτς ήταν το καθοριστικό σημείο του αγώνα που πιστεύω ότι έκανε και τη διαφορά. Δεν ήταν κάτι τυχαίο, το έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και μας βγήκε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε την ανατροπή γιατί πήραμε μια δύσκολη νίκη μέσα σε μια πύρινη έδρα. Κρατήσαμε την τακτική μας στο μπλοκ και στο σέρβις και τώρα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε άλλη μια νίκη στο γήπεδό μας, όπου θα πρέπει να έχουμε μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο μας».

Για το «κλειδί» του ματς: «Νομίζω πως ήταν ο ψυχισμός των κοριτσιών και το ότι κράτησαν την τακτική. Έκαναν την ανατροπή απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς όταν χάναμε με 2-0 σετ και τότε δείξαμε ότι μπορούμε την ανατροπή και κόντρα στην ΑΕΚ. Την Πέμπτη μας περιμένει ένα δύσκολο, ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όπως σήμερα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όμως, να αφήσουμε τα ευχολόγια και τις χαρές, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ