2013-03-31 21:33:04
Φωτογραφία για BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebrities;
Οι επώνυμες φίλες μας σε όλον τον κόσμο άνοιξαν την ντουλάπα τους, συνδύασαν τα ρούχα τους, φόρεσαν τα πανάκριβα αξεσουάρ τους και βγήκαν έξω. Αν και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στη ζωή των celebrities σίγουρα το αποτέλεσμα είναι που μετράει κι εμείς εδώ είμαστε για να δούμε τι επέλεξαν και πως επέλεξαν να το φορέσουν.

Δερμάτινες επιλογές, μακριά φορέματα, παντελόνια στενά και ταγιέρ είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας κι εμείς ξεχωρίζουμε την εμφάνιση της Diane Kruger.

H Berenice Marlohe επέλεξε μαύρο σύνολο που αγκάλιαζε τις ζουμερές αναλογίες της με τοπ με διαφάνεια του οίκου Escada. H Nicole Kidman με μακριά τουαλέτα με λεπτομέρεια την δαντέλα του οίκου Oscar de la Renta και Roger Vivier παπούτσια. H Freida Pinto με φόρεμα σε φλογερή απόχρωση του αμερικάνικου οίκου Proenza Shoulder και πέδιλα Rupert Sanderson.

H Thandie Newton φόρεσε μαύρο φόρεμα σε cocktail γραμμή και το συνδύασε με πέδιλα σε nude απόχρωση με την υπογραφή Jimmy Choo. H Sarah Jessica Parker έπαιξε με την ασπρόμαυρη διχρωμία σε ένα smart casual σύνολο Jean Michel Kazabat που εύκολα μπορούμε να κάνουμε όλες. H Blake Lively μοιάζει να αγαπάει την Mary Katrantzou αφού δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να φορέσει δημιουργία της σε εμφάνισή της.


Η Cara Delevingne έδωσε το παρών στην παρουσίαση της συλλογής Melissa + Karl Lagerfeld με μπορντό παντελόνι Hudson, τσάντα Chanel και παπούτσια Melissa + Karl Lagerfeld. H Olivia Palermo με δερμάτινο φόρεμα Whistles, παπούτσια Fendi και κοσμήματα Cartier. H Μarion Cotillard με εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Dior.

H Diane Kruger μας άρεσε πολύ γιατί φόρεσε μπότες ψηλές Christian Louboutin κάτω από το mini μαύρο φόρεμα της με την υπογραφή Chanel. H Sienna Miller βγήκε βόλτα επιλέγοντας παντελόνι τζιν σε γραμμή boyfriend και το συνδύασε με έντονο κίτρινο τοπ και γούνινο πανωφόρι. Η Stella McCartey επέλεξε ταγιέρ με φούστα σε ίσια γραμμή που έφτανε μέχρι την μέση της γάμπας και σακάκι που αναδείκνυε την μέση της -με την υπογραφή της.

 http://www.tlife.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ