2013-03-31 00:02:27
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΝΤΟΝΑ!
Ο Ερίκ Καντονά κέρδισε τις εντυπώσεις στο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα με την απλότητά του και την σοβαρότητα που επέδειξε για την δουλειά που θέλει να κάνει.

Ο «βασιλιάς Έρικ» που έκανε το Σάββατο την δεύτερη ημέρα των γυρισμάτων του στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το ντοκιμαντέρ του «Looking for Athens» (καθώς είχαν ήδη γίνει ορισμένα γυρίσματα δίχως την παρουσία του ίδιου), εκτός από την απλότητά του και την επιθυμία που είχε να μιλήσει με όλον τον κόσμο, προξένησε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", άκρως θετικές εντυπώσεις το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για την Θύρα 7 και την τραγωδία της.

Ζήτησε πολλές και επιμέρους λεπτομέρειες και προσπάθησε να αντλήσει όσο το δυνατόν πιο πολλές πληροφορίες γινόταν για να κατανοήσει πλήρως το τι συνέβη και να το αποδώσει όπως πρέπει. Κατάλαβε πολύ καλά πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο και μοιραία έριξε το βάρος του σε αυτό το κομμάτι.


Ο Καντονά θέλησε να δει όλους τους χώρους του Καραϊσκάκη έτσι ώστε το ντοκιμαντέρ του σε σχέση με την παρουσίαση του Ολυμπιακού να είναι όσο πιο πλήρες και αντιπροσωπευτικό γίνεται για τον κόσμο που αναμένεται να το παρακολουθήσει.

Το βράδυ του Σαββάτου έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ για το ματς του Παναθηναϊκού με το Πλατανιά και την Κυριακή θα παρακολουθήσει μαζί με το Βαγγέλη Μαρινάκη το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Βασικό μέλημα του ιδίου όσο και το συνεργείο του είναι το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρωθεί στους χρόνους που έχουν τεθεί και να βγει φυσικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Εκείνος πάντως έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το πως το αντιμετώπισαν στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία φρόντισε να εξυπηρετηθεί σε ότι χρειαζόταν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ