2013-03-30 02:26:03
Φωτογραφία για Ο John Mayer παραδέχτηκε ότι έκανε μπότοξ
Ο John Mayer παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ όχι όμως για καλλωπιστικούς λόγους... Ο αστέρας της ροκ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κάνει μπότοξ στις φωνητικές χορδές του, διαφορετικά κινδύνευε να χάσει τη φωνή του.

Ο πρώην σύντροφος της Katy Perry εξήγησε στο περιοδικό Billboard ότι αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές, λόγω των συνεχόμενων περιοδειών και εμφανίσεων.

"Νόμιζα ότι θα γινόμουν καλά με ένα χάπι αλλά η κατάσταση χειροτέρευε. Επικοινωνούσα μέσω I-Pad όπου έγραφα ό,τι ήθελα να πω" δήλωσε ο βραβευμένος με 7 Grammy τραγουδιστής και μουσικός γι’ αυτό και αποφάσισε να συμβουλευτεί τον Dr. Steven Zeitels.

Είναι ο ίδιος γιατρός που στα τέλη του 2011 είχε κουράρει και την Adele, η οποία αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα για να υποβλήθηκε σε επέμβαση στις φωνητικές της χορδές.

"Η περίπτωσή μου ήταν διαφορετική από της Adele, πολύ πιο περίπλοκη" δήλωσε ο 35χρονος Mayer και εξήγησε ότι μετά από μία περίοδο αφωνίας τεσσάρων μηνών σε συνδυασμό με μία λεπτή επέμβαση και ενέσεις μπότοξ στις φωνητικές μου χορδές (για να παραλήσουν και να γιατρευτούν) η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Τώρα ο John Mayer μπορεί να τραγουδήσει ξανά και μάλιστα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα του περιοδεία σε 40 πόλεις των ΗΠΑ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ