2013-03-30 02:18:03
Φωτογραφία για Κατ' αντιπαράσταση Διώτης - Μπίκας
Για τη Δευτέρα το απόγευμα «κλείδωσε» η κατ´αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνου Μπικα και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διωτη στην προανακριτική για την λίστα Λαγκαρντ.

Τα μέλη της προανακριτικής Επιτροπής θα προσπαθήσουν, ανάμεσα σε άλλα, να αποκτήσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το να υπήρξε τελικά η όχι ενημέρωση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα της λίστας Λαγκαρντ.

Ο κ. Μπικας πάντως κατά την κατάθεση του ενώπιον της Επιτροπής την Παρασκευή παραδέχτηκε ότι είχε μια συζήτηση με τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο το φθινόπωρο του 2011 για θέματα φοροδιαφυγής και στο πλαίσιο αυτό έγινε και κάποια αναφορά στην λίστα Λαγκαρντ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι είχε μιλήσει και με τη συνεργάτιδα του κ. Γιώργου Παπανδρέου κυρία Ρεγγίνα Βαρτζελη για το θέμα της λίστας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει μιλήσει και με τον κ. Φίλιππο Σαχινιδη για το ίδιο θέμα. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόνισε ότι γνώριζε το θέμα, εκδήλωνε ενδιαφέρον, αλλά δεν είχε εμπλοκή με το θέμα του χειρισμού της λίστας.

Τα μέλη της προανακριτικής Επιτροπής εκτιμούν πάντως ότι η εικόνα που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο κ. Μπικας είναι μάλλον «θολή» καθώς ενώ αρχικά υποστήριζε πως δεν είχε καμία εμπλοκή στην συνέχεια θυμήθηκε ότι είχε συνομιλήσει με εμπλοκόμενα στην υπόθεση πόσωπα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ