2013-03-23 14:59:59
Φωτογραφία για GP Μαλαισίας:Poleman ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκκινήσει πρώτος στη Σεπάνγκ την Κυριακή (24/3) το πρωί. 2-3 για τη Ferrari των Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο. Στο Νο4 ο Λιούις Χάμιλτον.

Η Ferrari ήταν έτοιμη να "κλειδώσει" την πρώτη σειρά της εκκίνησης στο Grand Prix της Μαλαισίας, όμως δεν είχε υπολογίσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν 1.7 ταχύτερος από τον Φερνάντο Αλόνσο στο δεύτερο τομέα στη Σεπάνγκ και με ταχύτερο γύρο 1:49.674 σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τους αντιπάλους του, εξασφάλισε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position και την 38η στην καριέρα του.

Ο Μάσα (1:50.587) κατάφερε να "σπρώξει" τον Αλόνσο (1:50.727) εκτός πρώτης σειράς και να βρεθεί στην πρώτη δυάδα μετά από σχεδόν 50 αγώνες!

Η βροχή ήταν και πάλι η πρωταγωνίστρια. Άρχισε να βρέχει δυνατά κατά τη διάρκεια του Q2, "τιμωρόντας" όλους όσους δεν είχαν καταφέρει να κάνουν γρήγορο γύρο. Όλοι οι ταχύτεροι γύροι των οδηγών έγιναν με ενδιάμεσα ελαστικά. Τη δεύτερη σειρά συμπλήρωσε ο Λιούις Χάμιλτον (Mercedes).


O νικητής στην Αυστραλία, Κίμι Ράικονεν θα εκκινήσει και πάλι έβδομος με τη Lotus. Μπροστά του (στην 5η θέση) θα βρίσκεται ο Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull) και δίπλα του ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes).

Καλύτερη εμφάνιση για τις McLaren συγκριτικά με την Αυστραλία: Ο Τζένσον Μπάτον ήταν όγδοος και ο Σέρχιο Πέρες θα πάρει εκκίνηση από την 10η θέση. Το δίδυμο της McLaren χωρίζει ο Άντριαν Σούτιλ (Force India).

Η σειρά εκκίνησης

ΘΕΣΗΟΔΗΓΟΣΟΜΑΔΑ1.Σεμπάστιαν ΦέτελRed Bull-Renault2.Φελίπε ΜάσαFerrari3.Φερνάντο ΑλόνσοFerrari4.Λιούις ΧάμιλτονMercedes5.Μαρκ ΓουέμπερRed Bull-Renault6.Νίκο ΡόσμπεργκMercedes7.Kίμι ΡάικονενLotus-Renault8.Τζένσον ΜπάτονMcLaren-Mercedes9.Άντριαν ΣούτιλForce India-Mercedes10.Σέρχιο ΠέρεςMcLaren-Mercedes11.Ρομαίν ΓκροζάνLotus-Renault12.Nίκο ΧούλκενμπεργκSauber-Ferrari13.Nτάνιελ ΡικιάρντοToro Rosso-Ferrari14.Eστεμπάν ΓκουτιέρεςSauber-Ferrari15.Πολ ντι ΡέσταForce India-Mercedes16.Παστόρ ΜαλντονάντοWilliams-Renault17.Ζαν-Έρικ ΒερνToro Rosso-Ferrari18.Βάλτερι ΜπόταςWilliams-Renault19.Ζουλ ΜπιάνκιMarussia-Cosworth20.Σαρλ ΠικCaterham-Renault21.Mαξ ΤσίλτονMarussia-Cosworth22.Γκιέδο Φαν ντερ ΓκάρντεCaterham-Renault

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ