2013-03-23 14:57:24
Φωτογραφία για «17Χ17» ΚΑΙ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ 24-2
Με το ευρύ 24-2 νίκησε ο Ολυμπιακός τον ΝΟ Πατρών για τη 17η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, στο παιχνίδι που έγινε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από τους μεγάλους των ερυθρόλευκων χρησιμοποιήθηκαν μόνο ο Χρήστος Φλώρος, ο Γιώργος Δερβίσης και ο Γιάννης Φουντούλης.

Το ματς με τον ΝΟ Πατρών φαινόταν χωρίς κανένα ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός έμοιαζε να... πληρώνει με την απόλυτη αγγαρεία τον αποκλεισμό του από τη Σπαρτάκ στο Βόλγκογκραντ, στο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League. Ωστόσο το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον, αφού ο Θοδωρής Βλάχος και ο Δημήτρης Κραβαρίτης έκατσαν για ακόμα ένα παιχνίδι μαζί στον ερυθρόλευκο πάγκο και οι μικροί πολίστες του Ολυμπιακού έπαιξαν στο ματς.

Μάλιστα οι νεαροί παίκτες του Κραβαρίτη έκαναν… πρόβα για τα παιχνίδια τους στον τέλος της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή εκείνα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. Στην ακαδημία πόλο των ερυθρόλευκων θεωρούν ότι έχουν τις πιθανότητές τους να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα που πέρυσι διέπρεψε στο Εφήβων, καταδυναστεύοντας, με το παιχνίδι της, τους αντίπαλούς της στην τελική φάση του θεσμού που έγινε τον Ιούλιο του 2012.


Ο Φλώρος και ο Φουντούλης έπαιξαν τρία οκτάλεπτα και μετά αντικαταστάθηκαν, ενώ ο Δερβίσης έπαιξε κοντά στο ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται από το τελικό σκορ, δε αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΝΟΠ. Έβαλε μία... ντουζίνα γκολ στην κόντρα και επιπλέον οι μικροί πήραν θετικό πρόσημο στην απόδοσή τους. Επίσης, ευχάριστο νέο για την ομάδα των Νέων Ανδρών, είναι ότι ο Μανώλης Πρέκας φαίνεται έτοιμος για το παιχνίδι.

Ο Θοδωρής Βλάχος από την πλευρά του δεν σηκώθηκε καθόλου από τον πάγκο του. Πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια της εθνικής πόλο Ανδρών ο Ολυμπιακός έχει 17 νίκες σε ισάριθμα ματς στην Α1. Μετά από αυτή πορεύεται για τον κύριο στόχο της σεζόν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Παντελής Καλογεράκος, με 5 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 7-0, 8-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φλώρος, Δερβίσης 2, Τσαχιλίδης 2, Καπότσης, Φουντούλης 4, Ποντικέας, Νίνος, Κολλάρος 2, Τζώρτζης 1, Πέττας 2, Λιαπάκης 1, Αργυρόπουλος 4, Γλυνός, Καλογεράκος 5, Πρέκας 1.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ: Πίσσιας 1, Λεβεντάκος 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tips για σαρκώδη χείλη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tips για σαρκώδη χείλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ