2013-03-21 23:11:04
Φωτογραφία για Οι Rolling Stones (λένε ότι)… γέρασαν
Πολύ μεγάλοι για πάρτυ και γλέντια μέχρι το πρωί αισθάνονται οι Rolling Stones πια, κατά τα λεγόμενα του drummer τους Charlie Watts.

Το πασίγνωστο ροκ συγκρότημα ήταν γνωστό στις δεκαετίες των ‘60s, ‘70s και ‘80s για την ξέφρενη ζωή των μελών του, όμως παρόλα αυτά όλοι γύριζαν στα σπίτια τους μία λογική ώρα.

Όπως δήλωσε στον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό BBC 2, «Κανείς μας δεν αντέχει πλέον να πέφτει στο κρεβάτι του στις 5 τα ξημερώματα. Αυτό είναι μία πιο φυσιολογική κατάσταση όταν είσαι νέος…. κανείς από εμάς δεν το κάνει πια. Το προσπαθούμε καμία φορά αλλά γύρω στις 2 τα ξημερώματα έχουμε φύγει όλοι».

Προσθέτει ότι και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, ο Sir Mick Jagger, Ronie Wood και Keith Richards έχουν πλέον ωριμάσει και έχουν «ηρεμήσει» με το πέρασμα των χρόνων.

«Είμαστε ακριβώς οι ίδιοι απλά λειτουργούμε σε πιο ήπιους ρυθμούς πλέον. Ούτε κυκλοφορούμε όλοι μαζί πολύ συχνά, ποτέ δεν το κάναμε άλλωστε. Αυτό το κάναμε τα πρώτα χρόνια. Είναι τόσες πολλές οι ώρες που περνάμε μαζί λόγω της δουλειάς που κάποιες φορές θέλουμε και να ξεφεύγουμε λίγο».

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ