2013-03-21 22:28:07
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου: “Από τον περσινό Αύγουστο τον Κρατερό δεν τον είδαμε ποτέ στο σπίτι”
Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες που πέρασε όταν ο Κρατερός Κατσούλης αναγκάστηκε για ένα διάστημα να εργάζεται σε τέσσερις δουλειές και έλειπε από το σπίτι και αναφέρθηκε στην κορούλα της, Αέλια!

Η Κατερίνα είναι πια διευθύντρια θεατρικών παραγωγών, μένει αρκετές ώρες εκτός σπιτιού και αυτό την ενοχλεί γιατί δεν βλέπει αρκετά την κόρη της. "Ακόμη παλεύω μέσα μου με το θέμα του χρόνου, γιατί αυτή η δουλειά δεν έχει ωράρια και εμένα με ενδιαφέρει να μην χάσω τη σχέση που έχω δομήσει με την Αέλια... Πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρει να είμαι δίπλα στο παιδί μου" είπε χαρακτηριστικά στο "ΕΓΩ".

Αποκάλυψε πώς πέρασε δύσκολες στιγμές, όταν ο Κρατερός αναγκάστηκε να δουλέψει σε τέσσερις δουλειές. "Ήταν ένα διάστημα πολύ δύσκολο για μένα. Ο Κρατερός είναι πολύ δοτικός και με έχει συνηθίσει αλλιώς, καθώς όταν γεννήθηκε το παιδί κάναμε τα πάντα μαζί. Από τον περσινό Αύγουστο, όμως, δεν τον είδαμε ποτέ στο σπίτι. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο, γιατί ένας από τους δυο έπρεπε να δουλέψει. Ξαφνικά, ένιωσα πως ήμουν single μαμά. Πέρασα πολύ άσχημα και ζοριζόμουν. Έλειπε σε εμένα και στο παιδί, και το ένιωσα αυτό. Είχα νεύρα και γκρίνιαζα. Τώρα αντιστράφηκε κάπως το κλίμα και είναι περισσότερος ώρες ο Κρατερός στο σπίτι" τόνισε.


Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης λέει: "Έβαλα περίπου 13 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, από τα οποία τα έξι έφυγαν στο μαιευτήριο. Ωστόσο, επειδή θήλασα για 11 μήνες, πήρα 2-3 κιλά ακόμη. Ουσιαστικά έχασα όλα τα κιλά μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, χωρίς άγχος".

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ