2013-03-21 22:24:11
Φωτογραφία για ΜΑΚ ΑΝΤΡΙΟΥ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Τόνι Μακ Άντριου, αποθέωσε τους Νέους του Ολυμπιακού στον αγώνα για τη φάση των «8» του ΝextGen Series και τόνισε τη δυσκολία που αντιμετώπισαν οι παίκτες του για να περάσουν το εμπόδιο των ερυθρόλευκων και να προκριθούν στο final 4 της διοργάνωσης, στο Κόμο της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, έχει μία δυνατή και ιδιαίτερα δυναμική πλευρά. Μας πίεσαν πάρα πολύ στα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά τα παιδιά αμύνθηκαν τρομερά. Ο Ολυμπιακός δεν είχε να χάσει τίποτα, πέρασε όλους τους παίκτες του μπροστά. Έχουν καλές εκτελέσεις από φάουλ και κόρνερ, με καλές μεταβιβάσεις και δυνατούς παίκτες που πέφτουν δυνατά πάνω στη μπάλα».

Μάλιστα ο προπονητής της Αστόν Βίλα, με τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγγλικού συλλόγου σχολίασε πως ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που απέκλεισε η ομάδα του: «Τα παιδιά απέκλεισαν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο, έχουν πάθος και δουλεύουν σκληρά. Παίρνουν τα πλεονεκτήματα από την προσπάθεια τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ