2013-03-21 12:06:02
Φωτογραφία για «Σταμάτησα να πληρώνω εφορία», δηλώνει ο Τέρης Χρυσός - Kινδυνεύει να του πάρει η τράπεζα το ημιυπόγειο
Για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει και την απόφασή του να σταματήσει να πληρώνει την εφορία μίλησε ο Τέρης Χρυσός σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Όταν πήρα τη σύνταξη μου είχα πάρει αναδρομικά και τώρα μου έρχεται και μου ζητάει αυτά τα 15.000 που είχα πάρει μου τα κάνει 23.000 ευρώ και μου τα ζητάει πίσω. Τους λέω λοιπόν ότι δεν έχω και μου προσημείωσαν το σπίτι μου. Πλήρωνα δυο χρόνια τις δόσεις μου αλλά τώρα τελευταία δεν μπορώ. Δεν αντέχω με τα 750 ευρώ της τιμητικής σύνταξης να ζω, να τρώω, να πληρώνω έκτακτες εισφορές και ένα σωρό άλλα πράγματα. Έτσι σταμάτησα να πληρώνω και λέω ας γίνει ότι θέλει... Δεν μπορώ να πληρώσω. Στο φινάλε μου χρωστάει το ΙΚΑ δεν το χρωστάω! Ότι θέλει ας γίνει». Αυτό δήλωσε -σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip tv- ο αειθαλής τραγουδιστής στο περιοδικό Χαϊ, ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί εκτός του ημιυπόγειου στην Κυψέλη στο οποίο μένει.


Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Τέρης Χρυσός μίλησε και για την Αννίτα Πάνια «Η Αννίτα είναι πολύ καλή μου φίλη. Με έχει βοηθήσει αρκετά και αυτό το γεγονός το εκτιμώ ιδιαίτερα. Ήταν μια υπόθεση της σύνταξης μου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, γιατί με έχουν αδικήσει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα και με είχε καλέσει να το συζητήσουμε. Με είχαν βάλει και στην επιτροπή τραγουδιού τότε έκανε την εκπομπή με τα ταλέντα. Με στεναχωρεί βέβαια το γεγονός ότι πολλοί καταξιωμένοι τραγουδιστές δεν ήθελαν να πάνε και με έβριζαν όταν πήγα λέγοντας μου μα πως θα πας σε μια τέτοια εκπομπή μπανάλ χωρίς ουσιώδη θέματα. Μετά βέβαια πήγαν όλοι οι υπόλοιποι. Μετά δεν ήταν μπανάλ».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ