2013-03-19 17:01:44
Φωτογραφία για Ο Νίκος Αναστασιάδης επικοινωνεί με τον κυπριακό λαό μέσω facebook
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας χρησιμοποιεί το πιο διαδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσει με τον κυπριακό λαό. 

Στο μήνυμα του συμμερίζεται την ανησυχία του κόσμου της Κύπρου, αλλά και υπόσχεται να συνεχίσει την μάχη Κι ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε για αναβολή της ολομέλειας της Κυπριακής Βουλής αφού δεν συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία το νομοσχέδιο για το κούρεμα, τελικά τα πλάνα άλλαξαν.

Η Βουλή θα συνεδριάσει για να πει όχι, ενώ άρον, άρον σπεύδει στη Ρωσία ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Σημειώνεται ότι αν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη θα εισπράττει ένα ηχηρό όχι από μα χώρα μέλος της ευρωζώνης η οποία είναι με την πλάτη στον τοίχο. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τα αντανακλαστικά της Ευρώπης και αν θα δράσει προληπτικά Η Ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής ετοιμάζεται να δείξει κόκκινη κάρτα στο Eurogroup, συνυπολογίζοντας όλες τις αρνητικές επιπτώσεις, άμεσες και έμμεσες, που τυχόν θα έχει στην οικονομία του τόπου το κούρεμα των καταθέσεων αφού εκτιμάται ότι είναι ανυπολόγιστη η ζημιά που έχει γίνει μόνο από τη συζήτηση του νομοσχεδίου.

http://www.newsit.com.cy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκόπιμα ή κατά λάθος;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκόπιμα ή κατά λάθος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ