2013-03-19 16:45:10
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΙΖΕΜΟΛΟ : ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Η F138
Χαρούμενος με το αποτέλεσμα των Αλόνσο και Μάσα δήλωσε ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ικανοποιημένος με την απόδοση της Ferrari παρουσιάστηκε ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο μετά το πρώτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας.

Ο ισχυρός άνδρας της σκουντερία χαρακτήρισε την F138 ως την ελπίδα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο καλό έκανε στη ψυχολογία όλων το πλασάρισμα στο βάθρο.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ferrari δήλωσε χαρούμενος με την απόδοση και των δύο πιλότων του.

«Είχαμε έναν καλό αγώνα, ιδιαίτερα κόντρα στη Red Bull –ομάδα που είναι και ο κυριότερος αντίπαλός μας . Για το γκραν πρι της Αυστραλίας στόχος μας ήταν το βάθρο και τα καταφέραμε. Ξεκάθαρα ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα καλά και αυτό βοήθησε πολύ τη ψυχολογία της ομάδας, ήταν καλό για τους μηχανικούς, τους τεχνικούς και φυσικά για τους πιλότους. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα καλά, όχι όπως τις δύο προηγούμενες σεζόν», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της σκουντερία, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δύο πιλότους της ομάδας:

«Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του Φελίπε. Τα πήγε πολύ καλά στις κατατακτήριες και του άξιζε να έχει έναν πολύ καλό αγώνα. Και ο Φερνάντο έκανε πολύ καλή δουλειά. Έδειχνε να έχει κίνητρα και χαρούμενος που τα όσα είχαμε δει στις δοκιμές βγήκαν στην πίστα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ