2013-03-18 14:35:05
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ... «ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Πολλές φορές έχουν σκοράρει στα τελευταία λεπτά των αγώνων τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας πως σε καμία περίπτωση δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι πριν τη λήξη του. Πιέζουν έως το τέλος και τις περισσότερες φορές αποζημιώνονται είτε κερδίζουν εκείνη την ώρα είτε βρίσκονται πίσω στο σκορ.

Η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο στο φετινό πρωτάθλημα, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ήταν στο 2-2 με τον Άρη. Ο Θρύλος βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά ο Χολέμπας στο 82' ισοφάρισε σε 2-2, ενώ αν ήταν πιο τυχερός ο Πάντελιτς λίγο αργότερα, η ομάδα θα είχε φύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα, πάλι εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το σκορ ήταν 0-2 και στο 85ο και 88ο λεπτό, το κερασάκι στην τούρτα έβαλαν ο Φουστέρ με τον Μήτρογλου αντίστοιχα.

Εν συνεχεία, ο Τζιμπούρ χάρισε τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο σκοράροντας στο 82' κάνοντας το 1-2, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική, η άτυχη ήταν η Βέροια που έχασε με 3-0
. Στο 86' ο Τζιμπούρ έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πάντελιτς. Ο Θρύλος, πάντως, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε τη... συνήθειά του και σε άλλους αγώνες, όπως για παράδειγμα στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Κοντρέρας στο 86' «σκότωσε» τον αντίπαλο «γράφοντας» το τελικό 0-1, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα στιγμάτισε την αναμέτρηση (πάλι εκτός έδρας) με τον Λεβαδειακό. Τελευταία φάση του αγώνα, κεφαλιά του Τζιμπούρ και 0-1 στο 97'.

Τέλος, ο Παπάζογλου διαμόρφωσε στο 86' το τελικό 0-4 επί του ΟΦΗ και ο Μήτρογλου στο 79' το χθεσινό 0-1 επί της Κέρκυρας, αποδεικνύοντας πως ο Θρύλος παλεύει μέχρι το τέλος για να βάλει γκολ, ενώ εντυπωσιακή παραμένει η συνήθειά του να σκοράρει στο τέλος στην πλειονότητα των εκτός έδρας αγώνων του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ