2013-03-18 14:30:04
Φωτογραφία για Τώρα σας έπιασε ο πόνος για Κατίδη;
Αιρετικός Αλέφαντος για το σάλο με Κατίδη, για τον ΠΑΟ που έπαιζε από το 1΄ με… 10 παίκτες, και για τις συμβουλές σε δύο νέους του Ολυμπιακού, για να μην γίνουν… Τιτίκες!

Καταρχήν για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να πω ότι σέβομαι πολύ τους πρόσφυγες, η γυναίκα μου κατάγεται απ’ τη Μικρά Ασία, ξέρω πως δεινοπάθησαν από τους Τούρκους. Σέβομαι και την ΑΕΚ, έχω πει τόσες φορές ότι θέλω πραγματικά να σωθεί. Όμως αυτό που έγινε με τον Κατίδη έχει ξεπεράσει τα όρια της υποκρισίας.

Πριν πω γι’ αυτό το θέμα, να κάνω μία παρατήρηση: Αν δεν έβγαινε νωρίς ο Φούντας με τραυματισμό, η ΑΕΚ θα έβαζε 3 γκολ για πλάκα στη Βέροια. Έχω πει επανειλημμένως ότι μου αρέσει αυτός, είναι πολύ μικρός και πρέπει να προσεχθεί, να δουλευτεί. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης.

Πάμε λοιπόν σε αυτήν την ιστορία με τον Κατίδη. Έναν Κατίδη που οι αναγνώστες ξέρουν πόσες φορές τον έχω κράξει, πόσες φορές έχω πει ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Κατίδης που να δικαιολογεί τα βεντετιλίκια που κάνει. Όμως για να σας ρωτήσω κάτι: Σήκωσε το χέρι του, δηλαδή χαιρέτισε Γερμανικά; Εσύ Τσίπρα πήγες στα σκαλοπάτια του Σόϊμπλε και τον συνάντησες! Εσύ Σαμαρά έφερες τη Μέρκελ εδώ και την υποδέχτηκες μετά βαϊων και κλάδων, εσύ Βενιζέλο έχεις προσκυνήσει επανειλημμένως τη Γερμανία και εσύ Κουβέλη τα ίδια.

Η συνέχεια στο sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ