2013-03-14 18:02:03
Φωτογραφία για Ένταση στα Μάλια για την επικείμενη κατεδάφιση
Με κατεδάφιση στην περιοχή των Μαλίων συνεχίστηκαν, σήμερα, οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων κτισμάτων που καταπατούν αιγιαλό.

Μηχανήματα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετέβησαν, το πρωί, στο ξενοδοχείο "Κέρνος" ενώ υπάλληλοι ξεκίνησαν να μετρούν τα όρια της ιδιοκτησίας Μαντωνανάκη. Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση, έχουν καταπατηθεί 3.000 τ.μ., ενώ την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης Κ. Μαντωνανάκης που είχε μεταβεί, ο ίδιος, στην περιοχή διαμαρτυρήθηκε έντονα, επιμένοντας ότι το τμήμα που θεωρείται καταπατημένο και περιλαμβάνει αυλές και υπαίθριες κατασκευές, είναι ιδιοκτησία του που απέκτησε μέσω νόμιμης αγοραπωλησίας. "Ποιος δίνει εντολές για κατεδαφίσεις, παραμονές της τουριστικής σεζόν;" λέει ο ιδιοκτήτης, ζητώντας εξηγήσεις.

Η αντίδραση του κ. Μαντωνανάκη οδήγησε στη σύλληψή του από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή. Ο κ. Μαντωνανάκης συνελήφθη για παρακώλυση εκτέλεσης δικαστικής απόφασης, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να μπει στο περιπολικό και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με δικό του αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από αστυνομικό.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ