2013-03-14 18:00:12
Φωτογραφία για Ο αμίμητος σώουμαν Tonis Sfinos έρχεται στην Καρναβαλική Πάτρα
Ο ένας και μοναδικός σώουμαν, ο Ελληνοκαναδός Τonis Sfinos που ως γνωστό έλκει την καταγωγή του από την ορεινή επαρχία των Καλαβρύτων (το χωριό Φίλια), δεν θα μπορούσε να λείπει από το Καρναβάλι της Πάτρας.

Έτσι με χαρά είδαμε να έχουν μπει αφίσες σε διάφορα σημεία της Πάτρας που διαφημίζουν τον ερχομό του την προσεχή τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου στις 22.30 στο κέντρο Romeo + στην οδό Πανεπιστημίου στο Προάστιο.

Μαζί του θα έχει φυσικά την αιθέρια μπάντα του τις Playmates και υπόσχεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς και τους επισκέπτες του καρναβαλιού με το μοναδικό κέφι και χιούμορ του αλλά και την αμίμητη ερμηνεία του σε αγαπημένες επιτυχίες των ‘60ς, ‘70’ς και ‘80’ς όπως το «Τζέγκινς Χαν», το «Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα», κ.α.

Ο Tonis Sfinos με την χαρακτηριστική ‘70ς αμφίεση (παντελόνια καμπάνα, χαιμαλιά και μακρύ μαλλί μαύρο με ανάλογα γυαλιά) εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό με επιτυχία στο κλαμπ Fuzz της Αθήνας έχοντας μαζί του και τον παλιό «θρύλο» των ‘70ς Λάκη Τζορντανέλλι. Τηλέφωνο για κρατήσεις στο Romeo+ είναι το 2610421090 και το 6942509847.


Για τον Toni Sfino έχουν γραφεί πολλά αστεία και χιουμοριστικά πράγματα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν ειπωθεί από τον ίδιο στην ιστοσελίδα του. Ο δημοφιλής σώουμαν που έγινε μέχρι και το πρόσωπο-νούμερο της τηλεοπτικής διαφήμισης του ΟΠΑΠ, έχει χαρακτηριστεί ως ο καταρράκτης της έντασης, ως ο αγέρωχος Λουδοβίκος των Καλαβρύτων και international playboy, ως ο καινοτόμος, πρωτοπόρος λάτρης και εκφραστής της ελληνικής μουσικής κουλτούρας, που μπάρκαρε και διέσχισε τον Ατλαντικό με μια χούφτα δολάρια.

Φτάνοντας στο Τορόντο του Καναδά εργάστηκε ως τζούνιορ εκχιονιστής σε αλατιέρες δρόμων, και γύρισε τα States ως κουλουρτζής στο Central Park, καμαρότος στο Λοβ Μποουτ, «πουλ μποη» σε συντριβάνια της Ματσατσούτσετς και θυρωρός στο Hollywood.

Η επιτυχία ωστόσο δεν άργησε να έρθει κι έτσι ξεκίνησε σώου με άρωμα από … 60’s, 70’s…σέικ, τουίστ, μποσανόβα κι ένα χείμαρρο ήχων που πλημμύρισαν τα αμερικάνικα σπίτια και κλαμπ. Ο Tonis ο Greek έχει περίπου τρία χρόνια που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ήδη έχει γίνει είδωλο.

Τα δύο περασμένα καλοκαίρια μάλιστα εμφανίστηκε και ξεσήκωσε στο Φεστιβάλ στα Μάταλα της Κρήτης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ