2013-03-14 18:00:16
Φωτογραφία για Το MINI επεκτείνει την Παγκόσμια Συνεργασία του με την Burton Snowboards για τρία ακόμα έτη
Το MINI βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πολυδιάστατη συνεργασία του με την Burton Snowboards θα συνεχιστεί για τρία επιπλέον χρόνια. Η ΜΙΝΙ συνεργάζεται με την παγκοσμίως κορυφαία κατασκευάστρια χιονοσανίδων Burton από το 2011, μοιράζονται το ίδιο πάθος για το snowboarding και έχει δεσμευτεί στην εξέλιξη του σπορ.

Από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία τους, το MINI και η Burton έχουν διοργανώσει κορυφαίους διαγωνισμούς και εκδηλώσεις snowboarding ανά τον κόσμο, όπως Burton US Open, Burton European Open, Burton Rail Days στο Τόκιο και Burton High Fives στη Νέα Ζηλανδία. Η συνέχιση της συνεργασίας θα βοηθήσει και τις δύο εταιρίες στις προσπάθειές τους να προσεγγίσουν περισσότερο τον κόσμο που αγαπά και ασχολείται με το snowboarding.

«Χαιρόμαστε που προσθέτουμε ένα ακόμα κεφάλαιο στις κοινές επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας και που θα συνεργαστούμε με την πρωτοπόρο Burton στην υποστήριξη νέων και δημιουργικών ανθρώπων και του αγαπημένου τους σπορ» τόνισε ο Dr. Kay Segler, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του MINI.


Ο Greg Dacyshyn, Υπεύθυνος Δημιουργικού της Burton Snowboards, δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για τη συνέχιση της συνεργασίας: «Η MINI είναι μία μάρκα που έχει καταλάβει τη δέσμευση της Burton στην άριστη προϊοντική σχεδίαση και το δημιουργικό lifestyle που χαρακτηρίζει το snowboarding. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη ΜΙΝΙ σε κορυφαίες διοργανώσεις αθλημάτων χιονιού τα επόμενα χρόνια».

Σαν χορηγός του Burton Global Event Series (BGES), η MINI θα συνοδεύσει τη Burton σε ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Ευρώπη για τη διοργάνωση διαγωνισμών snowboard που περιλαμβάνουν καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, δημιουργικούς διαγωνισμούς και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Πρώτος σταθμός της Ευρωπαϊκής περιοδείας ήταν το Burton European Open στο Laax της Ελβετίας, 4–9 Φεβρουαρίου, 2013. Εκεί, τα πλήθη παρακολούθησαν η φιλοσοφία του MINI “Δημιουργική Χρήση Χώρου”, μία μοναδική εκδήλωση με ένα MINI Countryman μέσα σε ένα μεγάλο, γυάλινο κοντέινερ. Για τις απαιτήσεις, ένα MINI Countryman διακοσμήθηκε από snowboard καλλιτέχνες της ομάδας PirateArtCrew την ώρα που το Burton European Open βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Επιπλέον, το MINI Test Drive Center στο Laax έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοντέλα της οικογένειας MINI.

Ακολούθησε το Burton US Open Snowboarding Championships που διοργάνωσε η MINI στο Vail, Colorado από 25 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου, 2013. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ΜΙΝΙ διοργάνωσε το MINI Feature Award, ένα διαγωνισμό μεταξύ σχεδιαστών πίστας slopestyle για το Burton European Open in Laax και το Burton US Open στο Vail.

Το βραβείο προσφέρει $5.000 στο πλήρωμα που κατασκευάζει το πιο δημιουργικό στοιχείο πίστας slopestyle και περιλαμβάνει ένα MINI στη σχεδίαση. Στο Laax, η ομάδα σχεδίασης με επικεφαλής τον Roger Heid δημιούργησε μία ράμπα αλμάτων 18 ποδών με κολώνα έχοντας ένα MINI στο παρασκήνιο.

Κατά τη διάρκεια του Burton US Open στο Vail, η Snow Park Technologies κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει το MINI Feature Award με το δημιουργικό της στοιχείο slopestyle.

Πέραν των κορυφαίων διαγωνισμών snowboarding σε Ελβετία και ΗΠΑ, το MINI θα δώσει δυναμικό παρών στις πίστες των 2013 Burton High Fives στη Νέα Ζηλανδία και 2013 Burton Rail Days στο Τόκιο. Επίσης, η βρετανική μάρκα θα παρευρίσκεται σαν εταίρος στα φεστιβάλ Burton Mountain Festival στις ΗΠΑ, αλλά και στην περιοδεία Channel Island Surfboards Demo Tour, που θα γίνει στην Ανατολική και Δυτική Ακτή.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ