2013-03-10 11:30:12
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ένα παιχνίδι... διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια που είναι ντέρμπι μόνο κατ' όνομα αφού η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων είναι χαώδης, δίνει η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν ο Λινεν καταλήγει στο 4-5-1 και τον Τσίτα στην κορυφή της επίθεσης.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για το κρίσιμο για την Ένωση παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, αφού εκτός από τον τιμωρημένο Μητρόπουλο, ο Λίνεν είδε να τίθεται... off o Πετρόπουλος μεσοβδόμαδα, συμπληρώνοντας το απουσιολόγιο μαζί με τους Παυλή και Βλάχο.

Από εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός βάσει των τελευταίων δοκιμών του, δείχνει να έχει αποφασίσει να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με δύο αμυντικούς μέσους, που πιθανότατα θα είναι οι Κορδέρο και Φέτσης. Δεξιά και αριστερά τους αντίστοιχα θα βρίσκονται οι Φούντας και Κατίδης, μοναδικός προωθημένος ο Τσίτας και λίγο πιο πίσω ο Γκερέιρο.

Κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ θα καθίσει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή, τον Τσουκαλά στο δεξιό άκρο της οπισθοφυλακής και τον Τσουμάγκα στο αριστερό.

Είναι δεδομένο, σύμφωνα με το "gazzetta.gr", πως ο Λίνεν έχει δώσει εντολές στους παίκτες του να ρίξουν το βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που σημαίνει πως οι επιθετικές προσπάθειες της Ένωσης θα στηρίζονται κυρίως σε αντεπιθέσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ