2013-03-10 11:30:05
Φωτογραφία για Α-Δελφάκια!
Ο Σταύρος Κόλκας γράφει στον sportdog για τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Πλατανιά, για την διαιτησία και τις κόκκινες, για τους κουμπάρους, τη μούτζα και την... καράφλα του Βέγγου!

Μετά από κάποια συγκεκριμένα σφυρίγματα που πήρε ο ΠΑΟΚ σε προηγούμενες αναμετρήσεις, ήρθε η στιγμή που η ΚΕΔ το οργάνωσε το έγκλημα, απλά δεν της έκατσε.

Ο Δελφάκης, αυτό το τρέντι αγόρι από την Τρίπολη, έπαιξε για την ομάδα της πόλης του, για τον Πλατανιά που ως κουμπάρος πρέπει να σωθεί, αλλά στο τέλος και για τον Παναθηναϊκό από σπόντα, ο οποίος θα παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ που δεν θα έχει τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή του και ήρωα της σημερινής αναμέτρησης. Τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μούντζωσε τον βοηθό; Αλήθεια ήταν τεντωμένη η παλάμη του; Μήπως έκανε απλά την κίνηση; Αλήθεια τι λέει ο κανονισμός για τη μούντζα; Το τρελό αγόρι που έκανε τον βοηθό θίχτηκε; Είναι οι πρώτες φορές που του δείχνουν κάτι σε μούντζα;


Ο γελοίος έγραψε μούντζα στο φύλλο αγώνα και η περίπτωση Σαλπιγγίδη θα περάσει από την πειθαρχική της λίγκας. Αυτής της εξίσου γελοίας λίγκας που έβγαλε λάδι τον Άρη για τα επεισόδια της Βέροιας, αυτή τη γελοία λίγκα που καλείται να αποφασίσει το πόσες αγωνιστικές θα φάει ο Σαλπιγγίδης τη στιγμή που θα δύο επόμενα παιχνίδια είναι με Παναθηναïκό και Ολυμπιακός.

Οι σφαγές στη σύγχρονη εποχή δεν γίνονται με ένα σφύριγμα. Γίνεται με πολλά μικρά. Αλλά επειδή ο καημένος ο Δελφάκης πόνταρε στο κουτσό άλογο που ονομαζόταν Πλατανιάς, έπρεπε να ξεφτιλιστεί. Όπως και οι βοηθοί του.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί είχε σε καλή μέρα τον Σαλπιγγίδη, γιατί στην ατυχία του γκολ που δέχτηκε ήρθε η τύχη στο δεύτερο που έβαλε και γιατί ο Πλατανιάς δεν καθοδηγήθηκε σωστά με αποτέλεσμα να παίζει με γεμίσματα που ηρωοποίησαν τον Κουμαλό που δεν είχε πρόβλημα στον αέρα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε προβληματικός στο πρώτο ημίχρονο με τη συγκεκριμένη τετράδα στη μεσαία γραμμή, αφού οι δύο ακραίοι του Καμαρά και Ολίσε δε κρατούσαν μπάλα και ο Λάζαρ δεν είχε καλές επινοήσεις στην ανάπτυξη. Ανασταλτικά και οι τρεις ήταν κακή και μόνο ο Κάτσε έκοβε αραιά και που.

Αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα δεν θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, όμως πώς να παίξω μπάλα όταν σε κάθε κλέψιμο αναγκαστικά υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο και ο τύπος με την καράφλα Βέγγου σφυρίζει φάουλ.

Καταλήγοντας, πάντοτε στις τελευταίες αγωνιστικές οι κλίκες εκτίθενται. Και οι γελοίοι μυαλό δε βάζουν με αποτέλεσμα να νομιμοποιείται οποιαδήποτε ακραία ενέργεια για να υπερασπίσει κάποιος την επένδυσή του.

ΥΓ Στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν μία πολύ ωραία τεχνοκρατική αύρα. Αλήθεια, αυτή θα υπάρχει και όταν την στήσουν σε ημιτελικά και πλέι οφ;

ΥΓ Προς κάτι συναδέλφους που δικαιολογούν τις κόκκινες βάσει κανονισμών, τους ενημερώνω πως είναι απλά άμπαλοι.

πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ