2013-03-10 10:37:00
Φωτογραφία για ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΣΕΛ... ΠΙΝΟΚΙΟ! *PHOTOS*
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έβγαλαν ένα πανό που απεικόνιζε τον πρόεδρο του συλλόγου με μεγάλη μύτη σαν του Πινόκιο! Αμέσως απομακρύνθηκε από την ασφάλεια, ενώ στο γήπεδο υπήρχαν κι άλλες «αιχμές» από τον κόσμο.

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ήταν αρκετά «θερμό» στις κερκίδες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "gazzetta.gr". Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα περίμενε αντιδράσεις λόγω κάποιον δηλώσεων του Σάντρο Ροσέλ για τους οπαδούς και οι έλεγχοι είχαν διπλασιαστεί. Παρόλα αυτά, ορισμένα πανό κατάφεραν να περάσουν. Το ένα απεικόνιζε τον Ροσέλ με μύτη Πινόκιο και το άλλο έγραφε «Ροσέλ ψεύτη, Καρντονέρ παραιτήσου», για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας.

Κάποιοι από τους οπαδούς έδειξαν έτσι ότι θεωρούν ψέμματα τους ισχυρισμούς του Ροσέλ ότι δεν έκανε συμφωνία με τους Boixos Nois πριν τις εκλογές στον Καταλανικό σύλλογο.

Άλλα γκρουπ έκαναν αποχή και στη θέση του εμφανίστηκε ένα πανό που έγραφε: «Μπλαουγκράνα νεκροταφείο. Ευχαριστούμε τους πάντες».

Δείχνουν μάλιστα διατεθειμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να απέχουν μέχρι το τέλος της χρονιάς από το γήπεδο, με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Μίλαν, αφού δεν θεωρούν σωστή τη στάση της διοίκησης προς το μέρος τους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ