2013-03-10 10:03:20
Φωτογραφία για ΦΕΪΣΑ : ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Λιούμπομιρ Φέισα μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να μπει με αυτοπεποίθηση ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, όχι ωστόσο και με υπεροψία.

Ο Σέρβος μέσος των πρωταθλητών ξεκαθάρισε πως το σκορ του αγώνα στον πρώτο γύρο δεν σημαίνει τίποτα και το σημερινό (10/3) θα είναι άλλο ματς, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον κόσμο της ομάδας.

«Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να φτάσουμε στον στόχο μας, ο οποίος δε είναι άλλος από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς στη σεζόν. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εμάς είναι η αλήθεια. Ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, για τον κόσμο και για τον σύλλογο», είπε αρχικά ο Φέισα στην « Real» και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε τις ευθύνες μας και είμαστε έτοιμοι να τις αναλάβουμε για να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, αλλά όχι με υπεροψία. Το σκορ στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν λέει τίποτα. Τώρα είναι άλλο μας, άλλες οι περιστάσεις. Αν παίξουμε στο 100%, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε, αφού έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε τον τίτλο και να το γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ