2013-03-10 10:00:52
Φωτογραφία για ΧΟΡΟΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ μαγνητίζει τα βλέμματα και αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με πέντε μάλιστα ομάδες του εξωτερικού να στέλνουν ανθρώπους τους στο Φάληρο.

Αρκετά θα είναι τα... ξένα μάτια που θα βρίσκονται στα επίσημα του «Γ.Καραϊσκάκης» σε ακόμα ένα παιχνίδι των πρωταθλητών τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα στο φαληρικό γήπεδο θα δώσουν το «παρών» για την αναμέτρηση με την Ένωση σκάουτερ πέντε συλλόγων του εξωτερικού, με τα βλέμματα τους στραμμένα ως επί το πλείστον σε παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Πρώτη και... καλύτερη που ζήτησε πρόσκληση για το αποψινό ντέρμπι, είναι η Βέρντερ Βρέμης, που φέρεται να έχει στη λίστα της τους Μήτρογλου, Αμπντούν και Μανωλά. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως οι Γερμανοί έστειλαν στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανκ Ορτένεβιτς.

Ο επόμενος σύλλογος είναι η Μπολόνια, με τον 55χρονο Αντριάν Πολέντα να είναι αυτός που θα βρεθεί εκ μέρους της και οι φήμες τη θέλουν να έρχεται για να τσεκάρει τον Σιόβα. Παράλληλα «κατασκόπους» θα έχουν οι Ουντινέζε, Φούλαμ, αλλά και Μπόχουμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ