2013-03-08 20:00:03
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ 11ΑΔΑΣ ΚΑΙ... ΛΙΝΕΝ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Έβαλντ Λίνεν από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι ανάμεσα σε δύο συστήματα για τη «μάχη» του Καραϊσκάκη (4-5-1, 4-4-2).

Την πρώτη του δοκιμή ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ο Έβαλντ Λίνεν στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ. Εκεί είχε... δίλημμα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", αναφορικά με ποιο σύστημα να χρησιμοποιήσει. Αρχικά οι σκέψεις του ήταν για το 4-5-1, το οποίο στη συνέχεια έγινε 4-4-2.

Στο πρώτο, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντόπουλος με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τσουκαλά, Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη και Τσουμάγκα. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ χρησιμοποιήθηκαν οι Ρίκκα και Φέτσης με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Φούντα, Γκερέιρο και Κατίδη με τον Τσίτα να είναι στην κορυφή.

Στην άλλη του επιλογή με σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο, η άμυνα έμεινε απαράλλαχτη με το κέντρο να αποτελείται από τους ίδιους παίκτες, με τη διαφορά ότι ο Κορδέρο αντικατέστησε τον Ρίκκα και ο Φούντας προωθήθηκε δίπλα στον Τσίτα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κίμκι-Σιένα 78-71
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κίμκι-Σιένα 78-71
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ