2013-03-08 19:51:53
Φωτογραφία για Για άλλα 2,5 χρόνια στον πάγκο της Σουόνσι ο Λάουντρουπ
Στη Σουόνσι θα παραμείνει ως το 2015 ο Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον άλλων ομάδων. "Ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι θα παραμείνω" δήλωσε ο Δανός.

Στη Σουόνσι θα παραμείνει ο άνθρωπος που με τη δουλειά του την βοήθησε να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορίας της.

Ο λόγος για τον Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος ανανέωσε με τους "κύκνους".

Το συμβόλαιο του Δανού εξέπνεε το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να το ανανεώσει ως τον Ιούνιο του 2015. Τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούσε την περίπτωσή του σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κάνει να περιμένει ως το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της Σουόνσι τον ήθελαν πολύ και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

"Έχουμε αρχίσει κάτι αυτή τη σεζόν και θέλω να παραμείνω. Γνωρίζω πως υπήρχαν πολλές φήμες αναφορικά με το μέλλον μου, αλλά πάντα έλεγα πως είμαι χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι θα παραμείνω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο και ανυπομονώ να αρχίσει η επόμενη χρονιά. Ελπίζω πως θα συμβούν μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με δεδομένη τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη" δήλωσε ο Δανός.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ