2013-03-07 07:22:04
Φωτογραφία για Στάση εργασίας των εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού
Σε τετράωρη στάση εργασίας και παραστάσεις διαμαρτυρίας προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού.

Η κινητοποίηση ξεκινά στις 11.00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου, ενώ είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στην είσοδο του υπουργείου Πολιτισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, κ. Κ. Τζαβάρας, παρέδωσε στην Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. την επίσημη πρόταση αναδιοργάνωσης του Υπουργείου μας, όπως προτάθηκε από την Ομάδα Υποστήριξης Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης. Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το επίσημο σχέδιο αποτελεί ταφόπλακα για το Υπουργείο Πολιτισμού.

Στο σχέδιο, εκτός των άλλων, δεν γίνεται ξεκάθαρη η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και του έργου του ΥΠ.ΠΟ. Τα γεγονότα αυτά έρχονται σε πλήρη ανακολουθία και διαψεύδουν τις περί του αντιθέτου θέσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ, η οποία κατηγορηματικά μας διαβεβαίωνε για την πλήρη αντίθεσή της στο σχέδιο που εντέλει επισημοποιήθηκε.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ., μαζί με τους προέδρους των μεγάλων πρωτοβάθμιων Σωματείων, συνεδρίασε εκτάκτως και αφού εκτιμήθηκε η κατάσταση ομόφωνα αποφασίστηκε η άμεση αντίδραση μας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ