2013-03-07 07:11:03
Φωτογραφία για Απολύθηκαν 15 υπάλληλοι του νοσοκομείου Μυτιλήνης
Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. του Νοσοκομείου και ομόφωνα αποφάσισε να απολυθούν οι 15 υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί στο Νοσοκομείο μέσω των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων.

Έτσι οι φόβοι που είχαν διατυπωθεί όταν παραιτήθηκε ο Δημήτρης Κατσιφαράκης, επαληθεύονται απόλυτα.

Όπως διαβάζουμε στο lesvospost, στις 11 Δεκεμβρίου είχε υποβάλλει την παραίτηση του, εξηγώντας:

"Η αιτία της παραίτησης βρίσκεται στην άρνηση προσέλευσης για συνεδρίαση των μελών του ΔΣ του κληροδοτήματος Βοστάνη. Συγκεκριμένα το κληροδότημα Βοστάνη έχει προσλάβει από το 2009 15 άτομα σε σχέση εργασία αορίστου χρόνου, τα οποία απασχολούνται σε θέσεις εργασίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και εξυπηρετούν ανάγκες της λειτουργίας του. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι προσέρχονται στην εργασία τους και εκτελούν ευσυνείδητα και πρόθυμα τα καθήκοντα τους συμβάλωντας έτσι μαζί με όλους τους άλλους στην καλή λειτουργία του καταστήματος και του Κέντρου υγείας της Αντισσας (1 εργαζόμενη)
. Εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας που μαστίζει τη χώρα οι πόροι που το Κληροδότημα Βοστάνη έπρεπε να έχει προκειμένου να καλύπτει τις υποχρεώσεις του, έχουν δραματικά συρρικνωθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κληροδότημα Βοστάνη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του οφειλές απέναντι στους εργαζόμενους αυτούς.

Έχω συγκαλέσει το ΔΣ του Κληροδοτήματος Βοστάνη 3 συνεχόμενες φορές. Με ιδιαίτερη λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω πεισματική άρνηση των μελών του ΔΣ

( τόσο των διορισμένων όσο και των εκλεγμένων) να προσέλθουν, να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να συμβάλλουν στην εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης της κατάστασης που θα ανακουφίσει και τους απλήρωτους εργαζόμενους".

Παραιτήθηκε ο προσωρινός διοικητής-Προστιμο μαμουθ στο Νοσοκομείο

Χθες το πρωί υπέβαλλε την παραίτηση του ο Εκτελών χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Χρήστος Θεοδώρου.

Η αιτία οφείλεται στο γεγονός ότι στο Νοσοκομείο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου 400.000 ευρώ για φορολογικές παρατυπίες, από υπόθεση προμήθειας οξυγόνου.

Πέρα τούτου όμως κινείται δικαστική διαδικασία εναντίον του πρώην Προέδρου του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Σταύρου Ψαρόπουλου και του νυν Χρήστου Θεοδώρου.

Μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση ο Χρήστος Θεοδώρου υπέβαλλε το πρωί την παραίτηση του. Ο Σταύρος Ψαρόπουλος πληροφορήθηκε το γεγονός της δίωξης του βρισκόμενος στην Αθήνα και σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με την Τηλεόραση Μυτιλήνης εξέφρασε την έκπληξη του για όλα όσα συμβαίνουν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ