2013-03-06 12:48:07
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ... ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο τη Σέλτικ (21:45) και με το υπέρ της 0-3 από τον πρώτο αγώνα καλείται απλά να… σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Από την άλλη, χωρίς Ιμπραΐμοβιτς η Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-2 από το «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια.

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις στο Τορίνο και το Παρίσι να έχουν διαφορετικό υπόβαθρο αλλά αρκετό ενδιαφέρον.

Στην έδρα της Γιουβέντους, έστω κι αν η Σέλτικ χρειάζεται ένα θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί στους «8» σε βάρος της «Μεγάλης Κυρίας», θα δώσει τη μάχη της. Οι Ιταλοί καλούνται απλά να επικυρώσουν την ανωτερότητά τους και να βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού, αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Σκωτία τους έχει φέρει με το… ένα πόδι εκεί.

Την ίδια ώρα στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει τη Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε σε μια μάχη που σίγουρα θα είναι πιο αμφίρροπη από αυτή της Ιταλίας
. Μπορεί το 1-2 του «Μεστάγια» να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Αντσελότι, όμως, η απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η μέτρια παρουσία των «πρωτευουσιάνων» στα τελευταία ματς πρωταθλήματος… δίνουν ελπίδες στις «νυχτερίδες». Οι Γάλλοι πάντως, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", έχουν ένα μεγάλο κίνητρο κι αναμένεται να έχουν τη στήριξη του κόσμου τους. Η Παρί καλείται για πρώτη φορά από την περίοδο 1994-1995, να βρεθεί σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, διευρύνοντας παράλληλα το σερί (22 αγώνες) των εντός έδρας αήττητων παιχνιδιών της!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έχει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ματς στην Ισπανία και τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές από την UEFA, αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από 3 χρόνια στο Champions League ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας του. Ο Αντσελότι δεν υπολογίζει και στον Τιάγκο Σίλβα που είναι ανέτοιμος.

Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του, δεν έχει στη διάθεσή του τους Ρικάρντο Κόστα και Αντίλ Ραμί οι οποίοι έμειναν στην Ισπανία. Στα θετικά για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ότι είναι στην αποστολή της ομάδας οι Ματιέ και Φενγκουλί, όπως κι ο Σολδάδο που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας του.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγου, Μάξουελ, Σακό, Άλεξ, Ζαλέ, Σαντόμ, Ματουϊντί, Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Λαβέτσι, Γκαμέιρο

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Γκουαρδάδο, Ματιέ, Βίκτορ Ρουίζ, Περέιρα, Τιάγκο Κόστα, Παρέχο, Ζόνας, Μπανέγκα, Φενγκουλί, Σολδάδο

Η Γιουβέντους καλείται να… τελειώσει απλά τη δουλειά που άρχισε στη Γλασκώβη. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, δεν έχει νέα προβλήματα και μετά την επιστροφή του Κιελίνι έχει περισσότερες λύσεις στα μετόπισθεν. Εκτός είναι δεδομένα οι τραυματίες Ντε Τσέλια, Μπέντνερ και Πέπε, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κάσερες και Ανελκά.

Στον αντίποδα, η Σέλτικ πάει στο Τορίνο αναζητώντας ένα... θαύμα. Το 0-3 του πρώτου ματς, μέσα στην έδρα της, δεν αφήνει περιθώρια για πολλές ελπίδες ωστόσο οι Σκοτσέζοι θα το παλέψουν. Το θετικό για τον Νιλ Λένον είναι πως αυτή τη φορά θα έχει τον Γιώργο Σαμαρά στην ενδεκάδα, όχι όμως και τον Σκοτ Μπράουν που είναι τραυματίας.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Πελούσο, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Πίρλο, Ασαμόα, Μαρκίζιο, Βιντάλ, Λιχστάινερ, Βούτσινιτς, Τζοβίνκο

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Γουίλσον, Αμπρόουζ, Μάθιους, Κόμονς, Ουανιάμα, Λέντλι, Σαμαράς, Χούπερ, Φόρεστ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ