2013-03-06 01:59:04
Φωτογραφία για Στις 4 Απριλίου ενώπιον Κακουργιοδικείου η θεία του μικρού Σταύρου
Ελεύθερη υπό όρους αποφάσισε χθες το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού να αφήσει... την 35χρονη θεία του 18μηνου Σταύρου Στυλλή ο οποίος είχε απαχθεί από την οικία της γιαγιάς του στον Ύψωνα στη Λεμεσό στις 15 Φεβρουαρίου. Την ίδια ώρα αποφασίστηκε πως η 35χρονη θα παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 4 Απριλίου.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου οδηγήθηκε το χθες πρωί, η κατηγορούσα αρχή ζήτησε τη συνέχιση της κράτησης της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, φέρνοντας ως επιχείρημα τον κίνδυνο να διαφύγει και να μην παρουσιαστεί στο Κακουργιοδικείο.

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση απέρριψε τους ισχυρισμούς της κατηγορούσας αρχής, λέγοντας ότι η 35χρονη έχει άρρηκτους δεσμούς με την Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς είναι νυμφευμένη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Ανέφερε, ακόμη, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να την συνδέει με την απαγωγή του νηπίου, καθώς στα τεκμήρια της υπόθεσης δεν έχει κατατεθεί το πόρισμα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής, το οποίο εντόπιζε το γενετικό υλικό του αγοριού στο αυτοκίνητο της.


Τελικά το δικαστήριο αποφασίστηκε όπως η 35χρονη αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση από αξιόχρεο εγγυητή, για το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, όπως παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά της έγγραφά και τοποθετηθεί στο stop list και όπως παρουσιάζεται 3 φορές την εβδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών.

Η 35χρονη αντιμετωπίζει συνολικά τέσσερις κατηγορίες, που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και έκθεση παιδιού.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ