2013-03-05 19:34:07
Φωτογραφία για ΘΑ... «ΨΩΝΙΣΕΙ» ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
Στην ισπανική αγορά έχει ρίξει το κύριο βάρος του για παίκτες ο Ολυμπιακός όπως διαρρέουν και οι συμπατριώτες του Μίτσελ. Γκολκίπερ, δεκάρι και αριστερό χαφ οι επίμαχες θέσεις.

«Ο Ολυμπιακός θα ψωνίσει φέτος το καλοκαίρι κυρίως από την Ισπανία», μετέδιδαν την Τρίτη ΜΜΕ από την χώρα του Μίτσελ. Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να αναζητούν τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις έχοντας στραμμένη κυρίως την προσοχή τους σε τρεις θέσεις ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η μία είναι του γκολκίπερ (σ.σ. όπου εκτός από την υπόθεση του Ντρόμπνι που όλα δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο εξετάζονται και ονόματα από την Ισπανία), η άλλη του δεκαριού και η τρίτη του ακραίου επιθετικού. Στο λιμάνι κοιτάζουν ποδοσφαιριστές από συλλόγους, όπως οι Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο.

Δεν εστιάζουν όμως μόνο εκεί. Στο... επίκεντρο βρίσκονται και παίκτες από ομάδες όπως η Ρεάλ Β', η Μάλαγα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το σίγουρο είναι δε πως από την στιγμή που υπάρχουν τρεις ισπανόφωνοι (Χουάνχο Λορένθο, Κοβάσεβιτς και Μίτσελ) με δίκτυο γνωριμιών στην Ισπανία αλλά και επαρκή εικόνα παικτών θα... σκαναριστούν ένα σωρό ονόματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ