2013-03-05 19:33:03
Φωτογραφία για Τρεις εξωτικές Βραζιλιάνες χορεύτριες και οι Batala Atenas ξεσήκωσαν το κέντρο της Πάτρας
Μία από τις καρναβαλικές ατραξιόν που τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου και ξεσήκωσαν το περασμένο Σάββατο το πρωί στο κέντρο της Πάτρας ήταν τρεις ψηλές Βραζιλιάνες κοπέλες που λικνίζονταν στους ρυθμούς της μουσικής σάμπα φορώντας τα σέξι αποκαλυπτικά κοστούμια τους.

Οι τρεις Βραζιλιάνες χορεύτριες σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν έρθει στην Πάτρα για το 3ήμερο νεανικό φεστιβάλ Extreme Art festival στο στάδιο Τόφαλος στο Προάστιο και με την ευκαιρία των καρναβαλικών εκδηλώσεων, έκαναν και τη βόλτα τους στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας όπως τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και την Αγίου Νικολάου το Σαββατιάτικο πρωινό.

Τις Βραζιλιάνες ακολουθούσαν και έπαιζαν μουσική δημιουργώντας μία πραγματικά ξεσηκωτική, ξέφρενη ατμόσφαιρα, οι Batala Atenas, ένα συγκρότημα κρουστών διεθνούς χαρακτήρα, το οποίο απ’ όσο διαβάσαμε, δημιουργήθηκε το 2010 στην Αθήνα και έχει ως τώρα ηχογραφήσει 4 δίσκους με τον τελευταίο στην Bahia της Βραζιλίας, λίγο πριν την έναρξη του Καρναβαλιού του 2012.


Οι Batala με κρουστά μουσικά όργανα και τύμπανα στα χέρια έπαιξαν σάμπα και ρέγκε μουσική κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα των Πατρινών.

Οι Batala Atenas έχουν τις ρίζες τους στο Salvador, στην Bahia στη Βορειοανατολική Βραζιλία και έχουν λάβει επιρροές από τα παραδοσιακά Αφρικανικά κρουστά.

Πάντως το συγκεκριμένο πολυάριθμο συγκρότημα κρουστών και οι 3 Βραζιλιάνες χορεύτριες δεν είχαν έρθει καλεσμένοι του Δήμου Πατρέων αλλά έκαναν το αυθόρμητο καρναβαλικό μουσικοχορευτικό χάπενινγκ τους στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Πάτρα με το Extreme Art festival.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ