2013-03-04 23:30:30
Φωτογραφία για Νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ
Ο παίκτης του Ολυμπιακού Στράτος Περπέρογλου έπεσε και αυτός θύμα της ίωσης

Νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, καθώς η ίωση (κυρίως με τη μορφή γαστρεντερίτιδας) που έχει εξαπλωθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες στο ΣΕΦ συνεχίζει να προσβάλει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Νέα «θύματα» που έμειναν εκτός της προπόνησης της Δευτέρας ήταν ο Στράτος Περπέρογλου και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Γιώργος Γεωργάκης, για άλλο λόγο όμως (τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και εξακολουθεί να πονάει στον αστράγαλο).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίωση είχε χτυπήσει και τον κόουτς, που ήταν εξαντλημένος ιδιαίτερα στα δύο παιχνίδια με Κάχα Λαμποράλ και Περιστέρι στα οποία αναγκάστηκε να κοουτσάρει για μεγάλο διάστημα, καθισμένος.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι πως είδε στην προπόνηση τόσο τον Κάιλ Χάινς (οι εξετάσεις που έκανε στο μάτι του μετά τον τραυματισμό του στην Καβάλα, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό) όσο και τον Εϊσι Λο που επανήλθε.

Ο Αμερικανός δεν είχε παίξει στην Καβάλα, όπως και ο Σερμαντίνι καθώς είχαν ανεβάσει πυρετό.

Δεδομένου ότι την Πέμπτη είναι το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ελπίζει να δει και τους υπόλοιπους παίκτες του να ενσωματώνονται στην ομάδα τις επόμενες μέρες.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ