2013-03-04 23:27:40
Φωτογραφία για Ο Νεϊμάρ είπε ότι μπορεί να έρθει στην Ευρώπη αυτή τη χρονιά
Ο Νεϊμάρ είπε ότι μπορεί να έρθει σε ευρωπαϊκή ομάδα πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σάντος.   

Ο Βραζιλιάνος φορ, υποστήριξε ότι αυτή την περίοδο είναι ευχαριστημένος στη Σάντος, αλλά μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα όταν το θελήσει.

«Αν αισθανθώ ότι είναι η στιγμή να φύγω, θα το κάνω». είπε ο Νεϊμάρ «Αν αισθανθώ ότι αυτό είναι το σωστό γιατί να μην φύγω; Θα πάρω αυτή την απόφαση οποιαδήποτε στιγμή».

Εως τώρα, ο Νεϊμάρ υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Σάντος μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανώσει η Βραζιλία το 2014.

Πρόσφατα, ο  Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ντάνιελ Αλβες, είχε υποστηρίζει πως ο Νεϊμάρ έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί στην Μπαρτσελόνα.

Ομως, ο επιθετικός της Σάντος, τα χαρακτήρισε όλα αυτά φήμες: «Τι θα συνέβαινε αν έλεγε ότι ο Μέσι έρχεται στη Σάντος». αστειεύτηκε «Ευχαριστώ τον Ντάνιελ για αυτό που είπε, είναι καλός φίλος, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος στη Σάντος».

Δεν είναι λίγοι πάντως στη Βραζιλία, αυτοί που υποστηρίζουν ότι χρειάζεται να μετακινηθεί σε ευρωπαϊκή ομάδα προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες». Μεταξύ αυτών είναι ο Ζίκο, αλλά και  ο πρώην προπονητής της εθνικής, Μάνο Μενέσες.  
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ