2013-03-02 18:34:41
Φωτογραφία για Πάει Μπριζ ο Φουρλάνος
Κοντά σε συμφωνία με την Μπριζ βρίσκεται ο Σπύρος Φουρλάνος και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στην εβδομάδα.

Ένα βήμα μακριά από την Μπριζ βρίσκεται ο Σπύρος Φουρλάνος καθώς μένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από την ομάδα του Βελγίου για συμβόλαιο συνεργασίας 3 συν 2 χρόνων, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 140.000 ευρώ.

Η Μπριζ είχε βάλει στο στόχαστρο τον Φουρλάνο από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, ενώ είχαν στείλει και σκάουτερ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να δει από κοντά τον 19χρονο παίκτη.

Ο Φουρλάνος δεν έχει, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος,υπογράψει ακόμα προσύμφωνο με την Μπριζ αλλά σκέφτεται να πει το "ναι" στους Βέλγους και εντός της εβδομάδας να πέσουν και οι υπογραφές.

Έχει στο δικαίωμα να το κάνει καθώς στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έχει δεχθεί κρούση από το Τριφύλλι για την ανανέωση της συνεργασίας.

Στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Φουρλάνου στην Μπριζ, ο Παναθηναϊκός θα αποκομίσει κέρδος μόνο από τα τροφεία που δικαιούται, καθώς ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ