2013-03-02 18:32:55
Φωτογραφία για Έντονος καυγάς Στραματσιόνι-Κασάνο στην Ίντερ!
Τα αποδυτήρια της Ίντερ πήραν... φωτιά, με τους Αντρέα Στραματσόνι και Αντόνιο Κασάνο να συμμετέχουν σε έναν απίστευτο καυγά όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport".

"Πιάστηκαν στα χέρια Στράμα-Κασάνο. Καυγάς στα αποδυτήρια: ουρλιαχτά, προκλήσεις και φτυσίματα. Χρειάστηκε να τους χωρίσουν οι παίκτες.

Σήμερα η παρέμβαση του Μοράτι. Η σχέση του Φανταντόνιο με την Ίντερ μπαίνει σε άλλη φάση, Θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την Κατάνια;", αναφέρει χαρακτηριστικά η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ιταλίας, η οποία έβγαλε στη φόρα το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως ο καυγάς ξεκίνησε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής με τους δύο άνδρες να έρχονται στα χέρια μετά από αρκετό... trash talk και να χρειάζεται η καταλυτική παρέμβαση των Στάνκοβιτς και Ιβάν Κόρδομπα (τιμ μάνατζερ) για να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Όπως γίνεται αντιληπτό, εξελίξεις για την κόντρα των δύο ανδρών αναμένεται να λάβουν χώρα εντός της ημέρας, με το εντυπωσιακό να είναι πως ο Αντόνιο Κασάνο ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Στραματσόνι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τους "νερατζούρι".

"Έντονος καυγάς στα αποδυτήρια της Ίντερ. Κασάνο και Στραματσόνι πιάστηκαν στα χέρια. Σήμερα η παρέμβαση του Μοράτι", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο δημοσιογράφος της "Gazzetta dello Sport", Κάρλο Λαουντίζα.

Εκτός αποστολής ο Κασάνο

Το επεισόδιο που έλαβε χωρα στην Πινετίνα την Παρασκευή δεν πέρασε στο "ντούκου", με τον Αντόνιο Κασάνο να μένει τελικά εκτός αποστολής για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κατάνια.

"Το να μη συμπεριλάβω τον Κασάνο είναι επιλογή μου. Αυτό που έγινε χθες ήταν μόνο μία συζήτηση. Αυτά είναι δικά μας θέματα.

Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια θα πρέπει να μένει εκεί. Δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω.

Λυπάμαι που κάποιος έκανε τον "ρουφιάνο" και έδωσε το θέμα για να κάνει κακό στην Ίντερ", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάει Μπριζ ο Φουρλάνος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάει Μπριζ ο Φουρλάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ